YouTuber老高播放量10億!收入驚人

379 回覆
37 Like 267 Dislike
呢個係高質D
你話睇樣就無得講
係呀 仲要份人本身有料先捉得實機會
一開始冇人講陰謀類咩? 一早有啦 類似既人大把 乜暗網仔 帶金面具條友之類 係一直唔吸引冇乜人睇者
人地跑出一黎係運 二黎佢本身有實力

老高本身打工都賺幾多錢 做程序員幫手寫買賣股票
Sell橋sell野有一手 可能係咁佢講起故黎先咁吸引人咁有說服力 啲人明知佢9up都肯聽
咁銀有錢
佢成日斷粉筆
聽佢講下 介紹下d 人物或者傳說都幾好
Tesla 都係聽佢講至了解多左
印象中睇過幾集,講乜野都可以計數,經濟時事,頂唔到
細個仲話廣東話全世界有成1億幾人講
而家應該得番幾百萬
全靠擺個老婆出嚟做花瓶
佢仲要少接廣告先癲
其他view數少佢10倍嘅靠廣告應該都有佢個數
好正喎ching
流量密碼黎
搵個好似好深既topic再配d尻up解析
就成功引到一大班陰謀論仔走去睇
咁佢地的確尻up得黎好引人入勝
但而家睇得多真係麻木哂
只不過係換個形式既content farm
而家轉睇cheap講歷史送飯
你咁諗所以你咪搵唔到錢

利申我都搵唔到
老高係吹水節目 , 正如香港既電台森美小儀咁 ,
D人捉佢學術唔嚴謹係D人ON9姐
有權有勢 冇背景冇可能開到醫院
佢老婆都好似係新疆移民去日本
老高仲要拎住咁高流量都係零業配,
唔知佢仲有冇返緊正職
內蒙古人,佢老婆個樣唔似新疆人啦
joeman 訪問佢個集 佢有講過以前係大陸 因為個體制,唯物主義 限制左佢既思想同眼界 , 去到日本先解放左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞