YouTuber老高播放量10億!收入驚人

379 回覆
37 Like 267 Dislike
佢仲成日講其他國家妒忌支那所以個個國家都逼害佢地,d發明、研究、文化都係其他國家抄佢地嘅
等於鬼故咁

或者啲行山露營片

每代都有人拍相同野吸引新人睇
瞓覺之前聽一流
人地一條片view數已經係我2個月糧仲要未計專屬同其它收入
邊到收返嚟既料
佢有講過係香港人?我淨係知佢係香港生活過
佢個口音好神奇完全估唔到
啱呀
好多人屌鳩佢係內容農地,鳩噏當秘笈
雖然都係事實
不過佢講故仔的確係有一手嘅
條片仲要係仲有示威果期出
話自由最貴個時間點唔係中間斷斷續續講幾句咁
而係最後佢老婆講金句畫龍點晴個位 可以話係一句自由最貴車落觀眾塊面度
基本上有睇開既人果下應該都幾愕然 竟然夠膽講出口

你去睇下條片啲人回應就知 大家都get到
係好奇竟然冇乜小粉紅搞佢地
佢打機片認真悶
佢岩講故應該係成日係屋企講俾佢老婆聽 之後佢老婆叫佢係yt講?
毒撚聲同重複又重複好悶
好似話bed time story

錫老婆會發達
佢覆老高覆得咁應棍我覺得唔係on99
條女應該好撚醒
大把女人講野冇pt又悶 睇下其他想學老高拉老婆出黎既youtuber就明
真係得咁少?
之前TOYZ事件,dinter話佢自己做youtube閒閒地一個月300萬台
睇祐來了好過
一定冇
之前睇過啲細頻道雙語遊戲攻略片
廣東話700view 普通話view2萬7
根本香港人個客群太細
主要流量集中哂係果幾個大台度
細台分唔到流量 淨做廣東話可以講係白做
有素材網 每月俾錢就可以任用
好過香港D Youtuber係唔係都整個Pay床cap水先
其實抵佢賺咁多既,好多topic都好有趣
好難得唔洗錢有咁高娛樂性
其實應該有comment攻擊過
但佢最後輕輕講過話Channel唔講政治就帶過左
真 普遍香港班youtuber剪片差一大個等級
老高上過台灣youtuber節目有講佢音樂節奏都落左好多心機 俾觀眾睇得順暢舒服
記得岩岩果期佢出過條片講音樂係有力量
幾好呀 好過港女鐘意買袋仲要你俾錢
唔使記得 都係當聽個故仔就算
特別鍾意聽佢講啲有錢佬故事
至簡單
連登仔至反嘅占皮
新片廣東話個條重未過萬
普通話個條已43k
香港個班sell尷尬
祐來認真教
晚晚有個頂級講故佬講bed time story超幸福
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞