YouTuber老高播放量10億!收入驚人

379 回覆
37 Like 267 Dislike
咪撚成日講埋呢啲廢話 到佢紅起就到佢比人批鬥 無限loop
係咪睇錯大j 阿
堅持字幕正體字
而且唔放片去大陸都算係咁喇
但轉左藉啦,仲係KUAIZERO果時係日本的
無左之後就好似又移左民
其實老高3年嚟係咪完全冇掂過政治話題?搞到連登仔反唔落?
如果真係少少都冇,我覺得係一種才能
佢喺日本,市場係普通話,納乜野?
Mommytalk入肉過李永樂好多,不過對一般人應該有啲hardcore,雖然都會間唔中吹奏支那野
其實邊個同你講佢係以科普為名去講
因為上得youtube既人都係用繁體為主
都有部分支那up主專登整繁中字幕
老高算唔算內容農場?
不如開個channel針對老高講錯既concept反駁,應該有吸引力。有老高既10% view都發發
老高現年41歲,出生於中國大連市,畢業於大連理工大學,在2004年移居日本,認識了日籍華裔老婆小茉
連登仔愈踩既人,就愈會出名、愈搵錢
跟尾狗冇意思, 同埋做科普片出發點如果放係要FATFAT
不如賣片搞onlyfans好過啦
佢打cr 果陣有睇下
變左9up 片就完全冇睇過
最正係可以催眠 訓唔著嘅時候拎來loop好快訓著
小天使條片俾人搞之後
佢啲題材開始悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞