Samsung Galaxy 討論區 (162) S22 X Tab S8 已發

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
S21用家表示4000電量都唔夠用
更何況3700電量
好心啦Samsung 比返旗艦4000電量以上先好
PS: 我部機有限制d app背景先可以勉強撐到8-9個鐘 冇打機既話可以用耐多少少
S22u 其實根本就係note黎
外形方正加支pen完全係note既樣黎
用s22+又唔係頂級
S系列正式收皮
出s22嘅目的,係逼人買貴機
但係S22生產得最多
S10仲未有更新
合併完既缺點 逼人上NOTE 但唔係個個中意咁大部
已經放棄左 日日帶定5000電尿袋頂住
如果跟機冇貼咪即係變相加價
都會帶既 不過真係好燒電
希望Samsung好好咁改善下果續航力

一見到512同1TB寫著12GB downgrade ram就熄左直播
原本諗住如果見到16GB就即刻落訂,12GB既話咁姐係下年見
我長期9gb 10gb
downgrade 12gb既話基本上唔會考慮買
我會因為咁唔買
想出部samsung做主力機
大家會點揀
全新s21 ultra 12+256 7xxx
s22 plus 8+256 我估計都要7xxx可能8xxx
s21u除左個充電好似各方面都幾好 係唔鐘意個曲moon
s22+ 唔鐘意個垃圾fhd moon
個zoom真係cls勁到
等埋港版預訂詳情先
呢部真係狗仔隊恩物
送keyboard 咁大方,咁呢個價抵屌喎
上年預購好似都係送keyboard?
想問8+同8u 256gb wifi版&5g版幾錢 如果差唔遠想上5g for cloud gaming
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞