Samsung Galaxy 討論區 (162) S22 X Tab S8 已發

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
用緊s20+,心郁郁想換s22u
隻酒紅好好j
係咪呢世都等唔返圓角曲mon少鏡頭嘅機
S20+想換S22+多啲
SPen有啲多餘
如果係發佈會錯依到啱
咁就買得落喎
UK 寫都無16GB ram
9成又玩唔同區唔同版本啦
屌碌落去見到 Android 11
唔通係Copy & Paste S21U 無check
笑死
最慘係等完都唔會有SD card
應該唔啱

可能寫個個copy返上年
冇諗過降ram
屌咁姐係真係閹左去12GB
咁可以等S23U
有港版價未
最基本最基本都要3粒鏡(tele, wide, ultrawide)
而家出少過3粒點都覺得輸蝕
犀牛盾啲聯名設計款android 淨係得黑色殼,iPhone就有clear又有mod NX, 有同CS講過,根本都無心做android機生意
Android機咁多,又唔知賣唔賣得
iPhone 永遠有一堆人狗衝,都正常嘅
好多間配件牌子都係咁
犀牛盾已經算好
大把牌子好似當除咗apple之外嘅產品唔存在咁

可以睇下Spigen ringke
係少數真係比較多三叔產品配件嘅牌子
成個官網搵極都望唔到single SIM定dual SIM
note20u 表示想換s22u
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞