iPad Mini 6(仲有冇人未買)討論區(9)

612 回覆
5 Like 9 Dislike
使唔使cellular,睇你點用
但上堂jot notes,mini 唔會太細?
我用11” mark pdf 都有d 辛苦
其實我只係唔肯定A15同A13 分別有幾大其實我只係想由A7R3過相快D,mini 5入raw同pro 11 m1 差太遠

真㡳次次等過相疴完屎都仲未過完
我本身有2018 ipad pro 11"㗎喇
但帶岀街都覺有啲大
Momax pencil 3.0好唔好用?
Momax 所有產品一律唔建議

我用緊Logitech 果枝無咩問題
點解
但都過左咁多年啦 以前samsung都爆過電
咁你要賭佢識唔識進步,qc 有無改過

當然我都唔覺得筆會爆,只不過佢qc我好有保留
咁有咩平平地既筆推介
我之前四百幾入手Logitech,正正常咁
買過Moxxx尿袋壞咗攞去荔枝角工廠區保養
保養換個新俾我之後用無耐又再壞同一樣嘢,
無得再換,2百幾蚊用一年都無。
佢啲嘢設計有問題
保養都照樣換俾客,而唔係換其他無問題產品
或者佢好多產品本身就有問題
有無巴絲分享用緊乜app jot notes
notion/goodnotes
goodnotes
睇pdf 時想remark 少少嘢就pdf expert
一心諗住佢可能會發佈iPad mini 7
死忍唔入手住

而家係咪應該入手了
知唔知今年係咪唔會出新ipad㗎啦
IPAD Mini Life cycle 不嬲都唔係一年一部,5同 6 相隔都兩年半

傳聞提都無提過,唔好等拿拿聲落ORDER啦
今年有新ipad出的話正常都唔會係mini
想買pro/air 但依家買咗又出新好唔抵 發佈會有冇話出
傳緊pro應該有新,因為air已經升級左用緊m1
如果air有120刷屏率就好
想出部64紫但周圍都斷晒貨
唔同架喎
iPad Air 5 今年3月先出
嚟緊出嗰部應該係iPad gen 10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞