iPad Mini 6(仲有冇人未買)討論區(9)

612 回覆
5 Like 9 Dislike
仲值唔值得買?
Amazon $399 想入手
考慮緊 ipad9 / mini6 / air
想知type c to dp想換埋電腦mon, 睇下可唔可以share條線
睇個人習慣
呢個size拎住周圍走都幾方便
幾過癮,方便,唔洗摺嚟摺去,而且可以痴埋喺雪櫃,white board 。 不過磁石殼嘅右上角比較鬆。
美馬399抵買
想問下大家,用safari睇片係咪唔可以+/-15秒?
睇youtube想拉時間條bar成日過左隔離個app
我都有諗過
取代應該未得
點都要袋多一部電話
btw 要買data 版
咁諗得應該都已有一部舊iphone 用緊嘅
我就係用緊Xr,想換電話,但諗緊買部mini 6代替算
橫惦電話未壞
有冇巴打又有mini又有iPad pro 11 會唔會重疊咗 想買多部mini黎玩
買64gb 夠唔夠用 諗住用3-4年 用嚟睇note 做啲photo editing
你做嘅呢兩樣野
我反而覺得你要諗mini個mon夠唔夠大
睇notes還好,photo editing mini個mon可能太細
睇note 同photo editing有大買大
photo editiing執raw個d就128gb up
唔會拎黎做野mini正過air
細袋都袋到超方便
想用黎睇notes同take notes呢
我覺得都ok
執相/ 用Microsoft office個Mon 就太細
用緊 好正
Hdmi 同dp 兩樣都得
如果有iCloud 呢 執raw 每次都係執10 張以內 主要係相機影完當刻即刻想執幾張可以即時拎嚟用
唔會拎嚟用photoshop啦 最多用Lightroom tune
買隻portable ssd 執完掉入去 好過你升256
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞