iPad Mini 6(仲有冇人未買)討論區(9)

612 回覆
5 Like 9 Dislike
人為, fail
呢個真係好難判斷, 粗用罷喇
頂 mini好似用唔到stage manager同external mon
即刻想換M1 Air
有需要為咗呢樣嘢換Air嗎?
用緊iPad pro 11’
拎出街買唔買埋mini好
入得黎問 我地都會話有錢就買
同感,尋晚講到要M1先可以用stage manager同external mon
個人覺得external mon 好緊要,我專登買左個16:10既外置mon比ipad mini用
用緊iPad pro 12 m1 + mini 6
有需要
無啦啦叉唔到電,拎去天才吧俾藍精靈連接都無反應,讀唔到個機身編號,最終要送去新加坡維修,最小兩個星期無機用

嘜個type C頭咁渣架,用iPhone 咁多年都無試過咁
用左幾個月.電開始無開頭咁耐用.耗電快左好多.但咪一年左右就要原廠換電
張單唔係有機身編號架咩?
有無咩case推介呢?
藍精靈講,因為要開機核實編號,但部mini 無電開唔到機就無得即時更換,只能原機送去新加坡拆機維修
自膠,醒唔起apple野機身冇sn,有單都冇用
睇完wwdc
個勢好似之後啲新功能多數要m1先完美support
而家買mini 6 會唔會好不智
仲要mini個價都幾貴
留返d錢 買iPad pro M1
俾你用到stage manager
都會因為個mon太細而覺難用
好唔好用?有冇相睇下
但係我係想駁個大mon+用stage manager
咁輕度剪片執相,Zoom/睇片同時jot note
以上情況就好用好多

如果係因為細mon所以cut function既話Apple pencil同畫中畫都可以cut咗佢啦

我都想有M1 mini support到所有野
宜家未有之下就得air/pro
佢應該係9月出新ipad mini 定3月
琴日突然間黑moon開唔到機即刻bk今日gb
一坐低即刻俾部新機我我仲要無ac+
應該好多機都係咁垃圾機
想問有冇link 或者叫咩名? thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞