Philips hue 停產?有冇巴打有用開?

286 回覆
9 Like 25 Dislike
會唔會1水貨黎?我見carousel水貨賣到勁平
係 , 加埋HOMEKIT 同其他智能家居用品
咁我冇留意
講真 行定水對我黎講分別唔大 壞左我會成個換
Touchwood用左年幾都冇燒
反而係盞淘佬天花燈壞左個燈頭
我都想換,但個廳燈成8粒燈泡,一次過換好似好撚貴
咁你要買philips部電視
我個兩個係上海街燈鋪買
全屋用緊
幾年一隻都未壞過
到底so d咩
被害妄想?
同你一樣
我客飯廳加埋12個gu10
換晒差唔多成 5千蚊
一諗值唔值就收左皮
想就係想,但一同老婆講佢就ban 鳩左我
題外話,唔好買philips 天花LED 燈,可以較白光黃光嗰隻。買咗勁後悔。佢係冇記憶,唔會記得你個preferred setting,每次關燈制再開, 只會著出廠嘅setting 嘅光,仲要係我好唔鍾意嘅白光。要用remote 開關才有記憶。
平平地試下Nanoleaf A19, 百幾蚊一粒,我自己都開心使用中
你離開屋企,用唔用燈制熄燈?

我個隻hue gu10, 如果用燈制熄燈一段時間,大約兩三日,再著佢會冇晒最後記憶setting, 會著最光比我,幾煩。我冇用bridge, 唔知關唔關事。
可能要買多個手袋 先可以換全屋hue
用 Apple TV / Chromecast / FireTV / Nvidia Shield TV
無理由咁掛
會唔會係要用bridge先有記憶 要問問其他師兄有冇呢個狀況
philip LCD 係再早好多年已經賣咗俾AOC
有無入Homekit?支援埋homekit adaptive lighting,好方便。
用智能燈制仲方便
用手開又得 叫Siri開又得
一定係長著(燈制)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞