有無人好憎松井珠理奈(12) 掟壽飽圍爐大會正式開始

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
生駒無虛榮心
生駒係因為虛榮唔起姐

又笑我寶寶
想問下大家點睇46g嘅平手友梨奈

我意思係欅坂作為坂道系第2分團 本質上同48g 嘅SKE係一樣

而暫時黎睇,平手同SKE嘅禾珠一樣係萬年C,亦係年紀輕輕就入團(14歲),有機會係萬年次世代

咁過多4 5年之後,到平手接近20歲,會唔會同禾珠一樣比人話佔資源,阻後輩上位等等?

佢個款真係似想為個團
不過我怕炒車

重點又係愛知tim..你珠夠係話想為個團啦..不過睇埋下單仲係咪佢c先講啦

起碼平手實力高好多先啦

欅坂成個天下都係平手打返黎,單天保至尊
AKB/SKE早期靠救世珠單天保至尊??咪玩

再者,平手經歷過咁多C,心態同生駒其實差唔多
果種榮虛心已經無左,點同救世珠咁痴線

同珠推講嘢一樣

我唔係平手飯,甚至唔係綠坂飯
我覺得算係客觀事實

平手係勁但會唔會係一個人呀..
生駒係因為虛榮唔起姐

又笑我寶寶

生駒根本推唔起 白麻同西野玩哂

我意思係欅坂作為坂道系第2分團 本質上同48g 嘅SKE係一樣

而暫時黎睇,平手同SKE嘅禾珠一樣係萬年C,亦係年紀輕輕就入團(14歲),有機會係萬年次世代

咁過多4 5年之後,到平手接近20歲,會唔會同禾珠一樣比人話佔資源,阻後輩上位等等?

佢個款真係似想為個團
不過我怕炒車

重點又係愛知tim..你珠夠係話想為個團啦..不過睇埋下單仲係咪佢c先講啦

起碼平手實力高好多先啦

同珠推講嘢一樣

我唔係平手飯,甚至唔係綠坂飯
覺得算係客觀事實

“覺得”仲點算係客觀事實

不如講返我珠對ske既貢獻啦
生駒係因為虛榮唔起姐

又笑我寶寶

生駒根本推唔起 白麻同西野玩哂

個陣白麻,七仔,奈奈未,花花都好過佢

幾時?

佢個款真係似想為個團
不過我怕炒車

起碼平手實力高好多先啦

青好憎平手? 咁樣招黑法
你地熟唔熟坂道o架其實 成堆人都似唔熟
睇過好多平手既專訪,個性格唔會係珠個種咁aggressive

幾內向既一個人,佢根本唔想做咁多C , 初期連C壓力大到諗過想畢業(專訪係咁講)

好似好熟咁 more

講起yuria 今年佢唔選我仲以為救世珠會r佢影相黎吸下票
定係akbingo 個下玩得太大收唔到科

咁搞法係人都怕撚左佢啦

BINGO咩事

救世珠葡萄木崎移左akb之後多左好多資源
個mc之後話珠珠好似想食左木崎咁款

幾耐之前既集數?
勁想睇

http://www.bilibili.com/video/av8218984/

170124個集

講野唔用腦~嚇親d細

好啦我地又回帶一次~~

頂嘴?
臭丸子我都忍得你耐~食哂我D資源~

被人發現我惡相添...嘻嘻

5年....後

血光之災來臨...

好撚正 另類珠鋼棒

笑左 青仲P埋圖

又一位對禾珠充滿執著既巴打
珠post keep住高質
起碼平手實力高好多先啦

平手實力完勝
完全屌打禾珠

其實講野唔夠小心唔代表反映性格姐
更何況出道先一年
平手個起點根本上就唔同其他mb
由二單開始日本媒體日吹夜吹平手係平成嘅山口百惠
咁大眾個聚焦點一定係平手㗎喎
我的角度又覺得平手有團隊意識先會講呢番說話

不過世事難料
睇下救世珠由好元氣變咗對第一非常敏感的執著狂就知
只希望平手唔會成為下一個救世珠囉

日本果邊d人都話唔想平手成為下一個救世珠+paruru

其實諗諗下 平手雖然公認團員入面最有實力(舞蹈方面, 歌唱/其他有待考究)
但同時有齊曬被黑既潛質
1 好似救世珠咁不停被傳媒吹捧
2 好似paruru咁有"特別待遇" (上節目成日冇黎精神,另外又受到肥秋既特別待遇)
3 好似生駒初期萬年C (已經4單)
4 好似彩姐咁比較孤立、形象孤高 (欅寫甚少出聲, 比較少同成員互動, 月更新blog)

雖然生狗被人黑足咁多年
論實力平手完勝生駒
但生駒有一樣好過平手 就係形象比較親切同謙虛 (我唔係生駒推都真心覺得佢係謙虛 初出道佢講野比較細路女 但依家有好大進步)

講講下已經遠離咗救世豬
等睇佢攞唔到總選第1會點 我珠萬歲
SOR咁我又真係熟48既MB多D既
想問肥秋系最有實力既MB係邊個
你地熟唔熟坂道o架其實 成堆人都似唔熟
睇過好多平手既專訪,個性格唔會係珠個種咁aggressive

幾內向既一個人,佢根本唔想做咁多C , 初期連C壓力大到諗過想畢業(專訪係咁講)

好似好熟咁 more

你班友真係完全唔熟,長期上開@ch, 對綠坂真係有自信熟過你

長濱彌留

wow 好勁呀
我都唔知添
見到呢張圖要棄推啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞