有無人好憎松井珠理奈(12) 掟壽飽圍爐大會正式開始

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
想問肥秋系最有實力既MB係邊個

今野義雄

現時應該係彩姐

大島優子

計埋卒業成員 優叔真係好堅
你地熟唔熟坂道o架其實 成堆人都似唔熟
睇過好多平手既專訪,個性格唔會係珠個種咁aggressive

幾內向既一個人,佢根本唔想做咁多C , 初期連C壓力大到諗過想畢業(專訪係咁講)

好似好熟咁 more

你班友真係完全唔熟,長期上開@ch, 對綠坂真係有自信熟過你

長濱彌留

wow 好勁呀
我都唔知添
見到呢張圖要棄推啦

到底點睇得出係neru

屌 你識唔識睇架
左邊第三條眼捷毛既色同條眉既第二三四條毛既角度都一鳩樣架
仲有個鼻呀 咁都認唔撚到‼️

屌 唔小心爆左自己睇過張圖添

屌一定係平手啦
講下最無料/最白食資源既member好過啦

大把啦 第一個肯定唔係禾珠
睇過好多平手既專訪,個性格唔會係珠個種咁aggressive

幾內向既一個人,佢根本唔想做咁多C , 初期連C壓力大到諗過想畢業(專訪係咁講)

好似好熟咁 more

你班友真係完全唔熟,長期上開@ch, 對綠坂真係有自信熟過你

長濱彌留

wow 好勁呀
我都唔知添
見到呢張圖要棄推啦

到底點睇得出係neru

屌 你識唔識睇架

下次收埋好啲D相啦

屌一定係平手啦

你都痴線

係救世珠呀

痴線 救世珠都打唔到個天下返黎
平手打到呀 又夠謙虛 無得輸

上面講既 希望好熟欅坂既2ch日文巨同講客觀事實既青補充下

好似好熟咁 more

長濱彌留

wow 好勁呀
我都唔知添
見到呢張圖要棄推啦

到底點睇得出係neru

屌 你識唔識睇架

下次收埋好啲D相啦

屌做咩爆我出黎

又睇錯第一個肯定係禾珠 咁係邊幾個呀 反正你講出黎 最後答案都係你珠家啦
爆得你黑歷史圖,仲賴醒咁以為我唔知條傻鳩一早知張圖咩
爆張相出黎想笑鳩你個推之嘛

嘩 好好笑
停唔到 應該好多人唔知

2ch巨巨 想了解更多黑歷史 可以講多d嘛

2ch巨巨 想了解更多黑歷史 可以講多d嘛

長濱彌流唔係處女‼️唔好問我點解知‼️

又睇錯第一個肯定係禾珠 咁係邊幾個呀 反正你講出黎 最後答案都係你珠家啦

你諗多咗啦

嘩 好好笑
停唔到 應該好多人唔知

我有話過呢度D人唔知??

正如金剛棒,知道又要貼出黎,笑柒你咋,傻鳩

梳我中文差 唔知唔熟同唔知原來咁大分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞