有無人好憎松井珠理奈(12) 掟壽飽圍爐大會正式開始

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

大檸檬原來咁高㗎

係 又瘦又挑

對腳好長呀

麻友最後一次 唔知會唔會宣佈埋畢業

大檸檬原來咁高㗎

係 又瘦又挑

對腳好長呀

要J腳唔J佢啦
聽日實座無虛席
聽日實座無虛席

好想睇佢點塞晒咁多MB
聽日實座無虛席

好想睇佢點塞晒咁多MB

仲有大班記者同電視員工,真係迫到出門口
原來爆左#11咁耐 留番個靚名

介紹下 如無意外 TMR會見到有個叫樋渡結依同西潟茉莉奈既MB圈內
一個my fd子一個my細妹
變返以前由台下上台咁
聽日實座無虛席

好想睇佢點塞晒咁多MB

大學lecture hall咩

大檸檬原來咁高㗎

係 又瘦又挑

對腳好長呀

麻友最後一次 唔知會唔會宣佈埋畢業

彩柏都未走 邊咁快輪到佢

介紹下 如無意外 TMR會見到有個叫樋渡結依同西潟茉莉奈既MB圈內

潟姐好靚
營運真心白癡

完全體現日本人既死板精神
12啦好勁呀禾珠

近排潛左
http://shingakunet.com/journal/trend/20170327181777/
【悲報】高校生が選ぶ!AKB48も乃木坂46も欅坂46も全員参加の総選挙!にSKEメンバーがランクインせず
【1位】白石麻衣(乃木坂46) 33票
【2位】齊藤飛鳥(乃木坂46)20票
【3位】西野七瀬(乃木坂46)18票
【4位】山本彩(NMB48)、平手友梨奈(欅坂46)17票
【5位】指原莉乃(HKT48/STU48) 14票
【6位】渡辺麻友(AKB48)8票
【7位】生田絵梨花(乃木坂46)7票
ちなみに、グループごとの票数は、
1位 乃木坂46 86票
2位 欅坂46 30票
3位 AKB48 29票
4位 NMB48 23票
5位 HKT4817票

典解又沒禾妹
其實幾想睇水著出場

想公開處刑禾珠咩

你珠水著唔正咩? 不知幾多人期待呀 可惜

禾珠水著不知幾正 唔識貨
鮮花都要綠葉襯托

想睇相嗎古糕大把
聽日實座無虛席

好想睇佢點塞晒咁多MB

大學lecture hall咩

假設呢度係全部座位;台上留選拔16席

目測150一排;三排=450
450座位-總人數322-前排留空64圈內
=64空位

剩係成員差不多坐爆
會唔會個文春總選仲好睇

潟姐好靚

刷下イカ美男先
temp長到又要cut喎
本身諗住改一改topic,期間限定變總選post暨禾珠,但會無咗本post特色,又怕你地盪失路唔識入

會唔會未到開票又爆post

Topic 名唔可以轉
呢到個個救世軍o黎架 無禾珠個朵矛人入
為了禾珠登基
唔可以偷懶唔留名
第一屆連登總選 有無巴絲立公約
救世珠室內開票都要第一
聽日實座無虛席

大學lecture theater

屌聽日上台真係好冇癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞