有無人好憎松井珠理奈(12) 掟壽飽圍爐大會正式開始

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
其實入48post話我地489唔熟坂道都唔知做乜
我諗清可以去格離46post 我諗個到好多巨巨同你傾

巴閉囉 疊馬囉

其實入48post話我地489唔熟坂道都唔知做乜
我諗清可以去格離46post 我諗個到好多巨巨同你傾

巴閉囉 疊馬囉

痴線 人地去2ch架
麻指櫻珠>是但>miru前10>是但>玲奈7前20>是但>潟姐前50>是但>小學雞圈內
今日好似問連登第一界總選有無人做公約
好似未有人做定無人理
小弟先雖然唔知有無人理
臭櫻上到第2我跳落東京灣
上面幾條友唔好咁煩得唔得

啱呀 好似你咁唔熟都出黎柒真係無咩邊幾個

屌你老母,關我撚事,望下個名啦,屌你

無睇錯名喎 係你話平手打欅坂天下返黎架喎

OK,係我講,唔撚得?早一D收左口唔撚柒講平手,
係要撩返起,屌你老母臭閪

平手打天下又有乜撚野問題呀,屌你老母臭閪

講櫸坂就死出去開個POST,咪係度煩閪住晒,屌你老母臭閪
阻鳩住晒都算,仲煩過閪囉,全住過主啦,死出去先POST先啦,屌你老母

你睇你嬲到
無呀睇你平時講野都柒下柒下想笑你好耐
有問題咩
依家截曬投票,大局已定,等我估下神七先

1 指
2 珠
3 麻
4 櫻
5 奈
6 音
7 有冇可能係荻?

由佳BB應該冇乜可能

衝速報第一夠話冇可能

其實係我唔想佢入神7啫
咁快上到咁高唔係好事,壓力太大,而且又引一大班黑子

宜家已經一班啦
依家截曬投票,大局已定,等我估下神七先

1 指
2 珠
3 麻
4 櫻
5 奈
6 音
7 有冇可能係荻?

由佳BB應該冇乜可能

衝速報第一夠話冇可能

其實係我唔想佢入神7啫
咁快上到咁高唔係好事,壓力太大,而且又引一大班黑子

有機會就要好好把握
黑子嘅嘢,指原話齋,唔去睇就唔會知
除非佢癲到專登握手鬧你,好似當年亞美菜咁

出名俾人黑同無人識無人黑
我會簡前者
我唔係坂道飯黎,咪即管同我開波囉
睇下出面公海會對邊一隊反感D

把自己看得那麼高

你睇你嬲到
無呀睇你平時講野都柒下柒下想笑你好耐
有問題咩

有呀,柒頭
依家呢個咩post呀,一早停左口講平手你仲講乜春坂道呀 撚樣
想笑柒我,問題唔係你話想就係事實架,用下腦先

平手就係打欅坂天下,係事實唔撚怕講,但你就死撚出去講先
咪撚係度煩過閪,屌你老母

屌 單單憑你一入黎就話宜家總選無野好睇
但留左係度咁撚耐就有排笑啦
聽日禾珠第一
其他事撚但啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞