有無人好憎松井珠理奈(12) 掟壽飽圍爐大會正式開始

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
點解你覺得我會哂時間去搵你講過啲咩
想我柒咪自己貼出黎囉 口同鼻拗有咩好拗
48 post淨係想傾48 d野
好想知巴打有冇上舊登
d風格好撚熟

一直唔入小圈子POST,舊登連登都係
我係針對救世珠先入黎

條友好好笑架
望下前交流post笑到你碌地

點呀狗狗 你想我撚埋你 ?

撚我
顧掂你自己先啦
再講我收疆好耐啦

顧掂自己 我係咪要好驚
都啱既 日日都比8區啲人撚仲唔夠咩
點解你地咁早起身,發覺日日都係朝早返工就多人推post

就係番工呀清
琴晚凌晨都仲有人推

我明明今日放假都8點醒左
等睇夜晚直播對member講感言

前部份靠你地文字直播
總之就唔好咁好心頂同事更
前幾頁既幾位巴打無講錯
連柒幾獲,仲未知自己柒係邊,個個都覺得佢有問題,得佢自己覺得自己無問題
條撚樣真係好好笑,抵做我新玩具俾我撚狗咁撚傻仔

yes 咁你自貼未
昨天sr都好多野睇 成堆mb 冇野做一齊 group開sr
nmb 仲成班一齊開
我覺得咁先係危機管理

就係番工呀清
琴晚凌晨都仲有人推

前部份靠你地文字直播

今次前半應該幾好睇,睇佢地點人踩人
朝早上黎又見到世界大戰
睇返都唔知有咩好嘈
依家截曬投票,大局已定,等我估下神七先

1 指
2 珠
3 麻
4 櫻
5 奈
6 音
7 有冇可能係荻?

由佳BB應該冇乜可能

衝速報第一夠話冇可能

其實係我唔想佢入神7啫
咁快上到咁高唔係好事,壓力太大,而且又引一大班黑子

但佢而家速報衝成5萬票 仲癲過上年指原同麻友喎
而家佢埋單冇返8~9萬票咁上下都好難收科

有油王支持乜都有可能

目前速報神七至少都有兩倍以上增長,荻野點都有10萬票o掛?

咁佢會唔會係48gp有史以嚟
最大升幅個個

由佳BB應該冇乜可能

衝速報第一夠話冇可能

其實係我唔想佢入神7啫

有油王支持乜都有可能

最大升幅個個

有十萬表演跳東京灣

就係番工呀清
琴晚凌晨都仲有人推

前部份靠你地文字直播

今年搞成咁 最精彩𠴱part都無咗 無所謂啦
https://www.ptt.cc/bbs/AKB48/M.1497615748.A.73B.html

指原真係發晒火鬧到呢

大島都好似有啲暗串咁講

優子已經衰過一次

玲奈果次降水率係90,結果畀佢地博到唱到最後先落

結果一啲經驗都冇吸收到

我都係唔明

SKE我唔知啦 但係國立個次係我眼中係一次意外 我唔明同今次突登去撞沖繩雨季有咩關係

好似唔知13定14年總選都係落住雨?
好似好早期已經有人屌緊室外開con會有好多問題

咁係室外CON 先好玩架嘛

請問日本有冇啲運動場可以落雨刪咗個上蓋

福岡巨蛋算唔算

不過全開都唔係360度開哂

由佳BB應該冇乜可能

衝速報第一夠話冇可能

其實係我唔想佢入神7啫

有油王支持乜都有可能

最大升幅個個

有十萬表演跳東京灣

想睇
笑撚死我 條傻仔長濱ねる咬錯人
唔駛我出手就已經畀人收左皮

條友48推櫻 另一個post又係開緊火

有無多啲野爆 你唔爆多啲人地點咬我
朝早上黎又見到世界大戰
睇返都唔知有咩好嘈

條撚樣死要嘈,一早無講坂道,我初初都係咁樣叫兩條友唔好嘈唔好煩,係條撚樣亂咬人咬埋我,無辦法,我都係被動俾人撩

叫條傻仔去我個post,條傻仔又扮死狗睇唔到,由得條佢算啦

講返救世珠& 48 group算啦,唔再理佢

好想知巴打有冇上舊登
d風格好撚熟

一直唔入小圈子POST,舊登連登都係
我係針對救世珠先入黎

條友好好笑架
望下前交流post笑到你碌地

點呀狗狗 你想我撚埋你 ?

撚我
顧掂你自己先啦
再講我收疆好耐啦

顧掂自己 我係咪要好驚
都啱既 日日都比8區啲人撚仲唔夠咩

黎黎去去都係我好撚驚
咁你驚你仲係係度獻世?
禾珠真係好慘
本身速報第2已經無人理
依家連珠post入面都無人理
講返今日堆花生啦 好嗎

柒到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞