有無人好憎松井珠理奈(12) 掟壽飽圍爐大會正式開始

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

黎黎去去都係我好撚驚
咁你驚你仲係係度獻世?

你中文仲係咁差 你啲主人仲未教你?
講返今日堆花生啦 好嗎

柒到

顧掂自己 我係咪要好驚
都啱既 日日都比8區啲人撚仲唔夠咩

黎黎去去都係我好撚驚
咁你驚你仲係係度獻世?

獻世係佢唯一既用途黎,幫大家表演一下笑話
算啦,條撚樣太厚面皮,自己柒完可以當無事
連柒幾獲又出黎獻世架啦[/quote]
你一味話我柒 咁又唔自貼 想點啫

黎黎去去都係我好撚驚
咁你驚你仲係係度獻世?

得啦
滾返去櫸狗到啦,呢度無人理你架啦

黎黎去去都係我好撚驚
咁你驚你仲係係度獻世?

得啦

果然你唔係人
禾珠真係好慘
本身速報第2已經無人理
依家連珠post入面都無人理

連呢度救世軍都wfc禾珠。。。
直接損失1.7億日元,沖繩當地經濟間接失去10-15億日元的收益

上次新潟咁成功
呢次攪到咁

下次應該會係大坂/福岡攪掛
直接損失1.7億日元,沖繩當地經濟間接失去10-15億日元的收益

上次新潟咁成功
呢次攪到咁

睇唔到福岡攪過
咁可能去四國個邊
講返今日堆花生啦 好嗎

柒到

紅字
朝早上黎又見到世界大戰
睇返都唔知有咩好嘈

lf2
朝早上黎又見到世界大戰
睇返都唔知有咩好嘈

lf2

友香青你返圖區未
講返今日堆花生啦 好嗎

柒到

紅字

上次新潟咁成功
呢次攪到咁

今次原plan其實幾好,幾多玩野,好有睇頭
可惜0 risk management,幾百個MB心裡屌晒鬼,但又唔敢出聲屌,谷住要道歉

後藤:聽我講神戶搞咪乜事都無囉

上次新潟咁成功
呢次攪到咁

可惜0 risk management,幾百個MB心裡屌晒鬼,但又唔敢出聲屌,谷住要道歉

講真佢地係沖繩攪多次個concert
當係補償都好
好過而家咁攪俾啲fans睇mon

上次新潟咁成功
呢次攪到咁

講真佢地係沖繩攪多次個concert
當係補償都好
好過而家咁攪俾啲fans睇mon

攪多次
機票酒店邊個出

黎黎去去都係我好撚驚
咁你驚你仲係係度獻世?

得啦

留意返有人之前玩割蓆,唔關欅狗事

上次新潟咁成功
呢次攪到咁

本身就係一個好大既商機又可以同縣政府合作
今次做臭自己個名
下次都唔知仲有冇人想合作
NMB members 對aks既怨恨會唔會更深一步

咁又點??

怨咁又點??

上次新潟咁成功
呢次攪到咁

今次做臭自己個名

下次室內咪得

上次新潟咁成功
呢次攪到咁

今次做臭自己個名

下次真係好難講,咁樣跣一跣沖繩政府,沖繩政府就無左10億

間接姐 又唔係直接損失

而且選日子個陣 沖繩都好應該知道自己既天氣係點
AKB每年都係6月搞 你都要攬佢 咁個責任就唔係剩係AKS負哂全責
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞