有無人好憎松井珠理奈(12) 掟壽飽圍爐大會正式開始

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
文春live炮成員 NMB 確定!
たこ焼き NMBメンバー

47の素敵な(東京都)@無断転載は禁止 2017/06/16(金) 21:53:20.82
山本以外大した騒ぎにもならないだろ
そもそも文春砲などと言ったところで話題になるようなメンバーは
48グループ全体でも数人しかいだろうしだからネットで発表するような捨てネタなんだろうけども

雖然好仆街
但事實係nmb除左山本彩之外都冇乜討論性

除左山本白間須藤太田外
爆NMB其實真係無乜野好睇 除非認知度好高 

咁都仲有吉朱GE

不過而家好似各團都係得3-4 個人算多人識

吉朱成日比人skip

對文春呢單嘅興趣仲高過今日救世珠登基

因為禾珠登基係200%事實
其實搞得成個idea係幾得意
例如mb sir 滑梯登場
只可以話佢地個risk management 太癈
48營運係柒左 唔知佢地賠幾多啦
由話沖繩搞已經檐心天氣差 無諗過最後室內搞仲要無飯..

好似話係沖繩有間公司包晒贊助 + 成個沖繩市政府 support ??
其實洗唔洗賠

既然有市政府support
營運就做多啲野
諗埋個plan b都得
市政府都應該會幫手做下野
而家攪到咁

ps:其實咁都幾似美國 好多運動大賽事
例如wwe/nba咁 啲城市都會搶主辦權

而家咁唔知下年仲有冇人會搶lor
文春live炮成員 NMB 確定!
たこ焼き NMBメンバー

47の素敵な(東京都)@無断転載は禁止 2017/06/16(金) 21:53:20.82
山本以外大した騒ぎにもならないだろ
そもそも文春砲などと言ったところで話題になるようなメンバーは
48グループ全体でも数人しかいだろうしだからネットで発表するような捨てネタなんだろうけども

雖然好仆街
但事實係nmb除左山本彩之外都冇乜討論性

除左山本白間須藤太田外
爆NMB其實真係無乜野好睇 除非認知度好高 

咁都仲有吉朱GE

不過而家好似各團都係得3-4 個人算多人識

吉朱成日比人skip

對文春呢單嘅興趣仲高過今日救世珠登基

因為禾珠登基係200%事實

文春有時雷聲大雨點少
點解你地咁早起身,發覺日日都係朝早返工就多人推post
https://www.ptt.cc/bbs/AKB48/M.1497615748.A.73B.html

指原真係發晒火鬧到呢

大島都好似有啲暗串咁講

優子已經衰過一次

玲奈果次降水率係90,結果畀佢地博到唱到最後先落

結果一啲經驗都冇吸收到

我都係唔明

SKE我唔知啦 但係國立個次係我眼中係一次意外 我唔明同今次突登去撞沖繩雨季有咩關係

好似唔知13定14年總選都係落住雨?
好似好早期已經有人屌緊室外開con會有好多問題

就係番工呀清
琴晚凌晨都仲有人推

我6點就起咗身
櫻花.青會唔會去營運搞既中學禮堂睇直播定酒店睇算

炸晒班老人出黎

唔記得睇邊個番組話南哥講既野等於肥秋講,話事權都唔細,連唔係自己團既staff都照屌(比如電視台staff)所以有d幕後野會做得比較好,好似係
嘩 咁你啲黑材料咪好得人驚
嚇到無人睇啦
好想知巴打有冇上舊登
d風格好撚熟

一直唔入小圈子POST,舊登連登都係
我係針對救世珠先入黎

無ac咪無ac囉
其實搞得成個idea係幾得意
例如mb sir 滑梯登場
只可以話佢地個risk management 太癈
48營運係柒左 唔知佢地賠幾多啦
由話沖繩搞已經檐心天氣差 無諗過最後室內搞仲要無飯..

好似話係沖繩有間公司包晒贊助 + 成個沖繩市政府 support ??
其實洗唔洗賠

既然有市政府support
營運就做多啲野
諗埋個plan b都得
市政府都應該會幫手做下野
而家攪到咁

ps:其實咁都幾似美國 好多運動大賽事
例如wwe/nba咁 啲城市都會搶主辦權

而家咁唔知下年仲有冇人會搶lor

根本個plan b就係咁,一開始話沖繩搞已經聽過落雨就轉無觀眾開票
運營一開始就打算all or nothing
唔係話唔可以搏,但係你整個咁嘅plan b同自殺冇分別
你唔係呢兩日先知梅雨季節㗎嘛 仲要沖繩其實有大場

就係番工呀清
琴晚凌晨都仲有人推

我明明今日放假都8點醒左
等睇夜晚直播對member講感言
櫻花.青會唔會去營運搞既中學禮堂睇直播定酒店睇算

櫻花班選對仲飛緊過去睇

炸晒班老人出黎

唔記得睇邊個番組話南哥講既野等於肥秋講,話事權都唔細,連唔係自己團既staff都照屌(比如電視台staff)所以有d幕後野會做得比較好,好似係

2代總監督風格幾唔同
一個剛一個柔
昨天訪問橫山個陣say 晒sorry
差啲想喊咁
瞓一覺多咗場罵戰
https://www.ptt.cc/bbs/AKB48/M.1497615748.A.73B.html

指原真係發晒火鬧到呢

大島都好似有啲暗串咁講

優子已經衰過一次

結果一啲經驗都冇吸收到

我都係唔明

SKE我唔知啦 但係國立個次係我眼中係一次意外 我唔明同今次突登去撞沖繩雨季有咩關係

咁係室外CON 先好玩架嘛
好想知巴打有冇上舊登
d風格好撚熟

我係針對救世珠先入黎

條友好好笑架
望下前交流post笑到你碌地

點呀狗狗 你想我撚埋你 ?
依家截曬投票,大局已定,等我估下神七先

1 指
2 珠
3 麻
4 櫻
5 奈
6 音
7 有冇可能係荻?

由佳BB應該冇乜可能

衝速報第一夠話冇可能

其實係我唔想佢入神7啫
咁快上到咁高唔係好事,壓力太大,而且又引一大班黑子

但佢而家速報衝成5萬票 仲癲過上年指原同麻友喎
而家佢埋單冇返8~9萬票咁上下都好難收科

有油王支持乜都有可能

指原真係發晒火鬧到呢

大島都好似有啲暗串咁講

優子已經衰過一次

結果一啲經驗都冇吸收到

我都係唔明

咁係室外CON 先好玩架嘛

請問日本有冇啲運動場可以落雨刪咗個上蓋
好想知巴打有冇上舊登
d風格好撚熟

我係針對救世珠先入黎

條友好好笑架
望下前交流post笑到你碌地

點呀狗狗 你想我撚埋你 ?

撚我
顧掂你自己先啦
再講我收疆好耐啦
點解你覺得我會哂時間去搵你講過啲咩
棍我柒咪自己貼出黎囉 口同鼻拗有咩好拗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞