免打針證明,醫生證明係咪都市傳說

577 回覆
1560 Like 14 Dislike
依個我都明白既
所以今日唸住開依個post 睇下有冇其他方法可以幫到我女朋友
順便睇下幫唔幫到其他人
依家絕大部份既婦科醫生都唔會寫證明
仲好鼓勵孕婦打針,話會保護到bb
lm
今日我老母去仲有喎

老母三高 58歲
針係唔會整死人架
好似墮機咁,零件有問題,長期使用老化,出現損毀,維修人員睇漏,engiene故障,飛機失事,失去飛行能力,機師無法修正,偏離航道,被地心吸力拉落地面

但你死係因為同地面直接撞擊而身體未能承受,同飛機本身或任何操作人員係無直接關係,明未
先20歲已經同時有乙肝+多襄卵巢+銀屑病+心律不正,公立私立都揾唔到人寫,仲要逼我打針,睇醫生已經睇到經濟上就嚟負擔唔到
依排心口痛、心悸同心跳快既問題愈嚟愈嚴重,銀屑病又開始有其他病變,好清楚自己打咗針好大機會會出事,再冇證明就就嚟冇學翻冇工翻,生活都成問題
跪求有經驗既人可以tg話我知邊到有得寫紙
https://t.me/blablablublubiu
咁又唔會 都係俾個藉口你
臨床判斷冇人可以challenge你
我有同事有開到
不過到我去睇 已經無咗呢支歌仔
有皮膚敏感,原本肯開既醫生依家唔開,難搞

申手黨求資料

https://t.me/gobbc

好人一世平安
理論上佢個suggestion好多病都打得
但最終風險都係醫生自己講
所以咩原因都好 最緊要有人肯寫
比名咪靠害個醫生
人哋肯幫你 你就害死人
屋企人cancer啱啱好返,有醫生紙,不過今個月到期
有醫生暗示因為政治原因唔敢寫
香港到底係乜野世界
香港人真係好慘
lm
共產黨嘅世界,無分東西方,一樣都係咁恐怖

中共曾經試過「百日無嬰」運動,三個月之內唔凖有任何一個細路出世,一有就要即刻墮胎

而羅馬尼亞共產黨之前都行過一條「770法令」,規定每對夫妻至少要生四個細路,否則等同背叛國家

而中共同蘇俄都曾經出現過因為搞人民公社嘅共產社會而大饑荒嘅情況
屋企人有糖尿 都幾嚴重
醫生有開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞