免打針證明,醫生證明係咪都市傳說

577 回覆
1560 Like 14 Dislike
無用

佢只會同你講「你係適合打針,不過你今次死同枝針無關,係你夠期要死姐」
聽聞果張醫生證明,要報比醫學委員會核實,比人查到暈,唔係睇完傷風感冒果種醫生紙
外國唔承認科興?
咪係,咁天真都有
咁係現代醫學你女朋友真係打得呀嘛
你有冇見過新聞報因為打完針因為敏感死?
睇政府個款都唔會買
蘋果立場嗰啲一早執曬,你仲期望宜家所謂「新聞」嘅價值有幾高,美國就有講呢個問題啦(當然佢係暗示)
https://gettr.com/post/pg3tml6406

如果你話fox係假新聞嘅話,咁我都可以話bbc係假新聞,事實上美國嘅左膠勢力控制曬social media大部分嘅牌圖,你喺Twitter 或者Facebook 講疫苗副作用都會俾左膠ban你,你喺youtube 講就黃標你,成件事越諗越恐怖
你課得幾舊水就想拉人陪葬,真係唔知話你on 9定天真好

唔打咪唔打,屌!
我有同事免疫系統有問題 醫生肯開
或者你做完手術都會開比你
咁講啦,做人就要有獨立判斷能力,冇話邊個真唔真理部,反正美國呢類國家就有言論自由嘅,左右兩派都可以講自己想講嘅嘢,我就將左右兩邊嘅立場睇過一次之後得出我嘅結論:呢支係毒針
梗係無啦!都無人打針死
無野係關支針事
屌你老味

啱啱疫情開始嘅時候
老閪都唔肯封關,出現口罩荒,
有幾多香港市民為左支持醫護

去世界各地撲口罩

又拎自己都唔夠用嘅口罩去捐俾佢哋

依家大環境要迫鳩人打針
睇下上面堆comments 有唔少有長期病患
班撚樣開張醫生紙都托哂手踭

真係要支持呢班醫護?支持佢老尾
咁而家有record都唔肯開wor
我老母190都唔肯寫
你去晒公/私立啦
我覺得真係睇醫生係咩人
冇人敢開。

講真,你估醫生又好撚熟咩。班友都係跟藥廠instruction的姐。
其實就一層推一層。大家都唔知乜事。

佢就算自己睇paper有唔同見解都未必會deviate from protocol。奶左野根本冇得解釋。
結論就係,其實你信醫生同信藥廠/信政府係冇分別。
依家夠話大肚都打得,如果你有左,你會唔會搏?根本多尻餘。
每人情況本身就唔同,逼針呢味野本身係不道德。
首先你要政府推行醫生證明打得針呢樣野先
依家唔會再有合理。

港共不斷逼害。你玩得太揚,比港共捉到,搵傳媒批鬥你話你唔跟protocol,防疫黑手,再控制醫委會釘尻你牌都重得
會買
但係送翻出去咁解
食緊薄血藥開唔開到
你明知架飛機零件有問題你都仲去揸?
戇鳩仔,講出嚟你自己有冇笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞