[牛鬼蛇神請立即退散] 曼聯終極FF轉會窗吹水區 [1624]

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
企咗藍點會唔會比佢咁易轉到身交波先
21/22 Premier League Match 20
Away v. Aston Villa (D 2:2)

- 蘭sir 又一次做戰犯,平均分已經跌到唔合格 (4.58)
- 蘭sir 1.49分仲低過輸俾狼隊個場
- DDG又一次拎MOTM,近6場第四次拎
- Telles 近7場都合格
- Dalot 近7場第一次唔合格
- 馬迪近4場第三次唔合格
- Elanga 6.13分係今季新高
- Bruno 係蘭sir 加盟以黎第一次拎6分以上
- 少有地失分但Team Performance 合格
少有地失分但Team Performance 合格

因為真係蘭蛇調動差搞到跌左兩分
唔會
呢球對面唔洗轉身都傳到落去 企藍點唔關事啦 一係唔跟出黎
唔出就中場空晒 下面三對一
其實呢球係每個人都犯左小錯咁積番黎
唔剩係某一兩個人既事啦
你可以話fred中場中標上前場逼搶唔成功引致中場空心
改變傳球方向拎到冰上前拍波失誤
下面木冇回防搞到大碌1打2 包唔到粒波
上面華仔包左offside
之後馬迪補唔到
傳番黎中間華剷唔走
個個都錯少少
你覺得中堅標左出去其他人唔使補位都唔使再拗
根本係其他人補位意識差
交落去邊線條友已經得啦
木哥又唔回防跟
點都要補啦,不過嗰件係馬迪

要屌一定係屌蘭蛇唔換人唔變陣
唔換人一早屌咗啦
依家係講緊呢球d大帝企位補位意識
人地結果論剩係睇5秒講個一下動作好難溝通
唔係 個價錢係release clause 紐卡素前鋒唔夠人 但邊路能力比較強 買個高佬好合理
結咩果論就算比唔比人過 呢個情況冰都係唔應該出去呀防守球員因為自己前場唔回防就標
你話埋比我知前因點解冰要衝出去
我岩岩諗到就係上場麥湯都係指佢出去標 佢意識上又做咗同一樣野
就算上場都唔係佢標
再拗拗到今晚都未拗完
以事論事姐
咁多個人犯錯淨係屌冰果下標
唔想騎劫個po
風紀餅個做法係最好
加上已經比人追到2:1
削弱般尼進攻能力
一舉兩得
隔住個mon都睇到馬迪體能頂唔順啦

同打少個無分別, 就算vdb唔啱位都叫跑得追得下話
防守各有各做, 人就夠多但係一盤散沙, 又唔識變陣變通

季初蘇蛇叫麥龜built-up, 下下主動派膠做戰犯先掩飾到

而家睇到真相啦
佢唔標就中場空晒
到時佢唔出 下面一打三 人地大把時間空位組織攻勢
入左就會有人話佢明明後防夠人做咩唔出去標走個波
邊個話中堅唔可以出黎標波
係要睇你當時既情況而定
你反轉諗只要佢呢球波標到仲會唔會有人話佢 係唔係結果論
你拎一個人黎頂左成隊人既問題我覺得個分析有欠公道
已經將風向帶到去麥龜無辜的, 唔好再怪麥隊喇

希臘人無辜的
麥龜立即坐牢
唔使搵龜出黎擋啦
事實成隊個補位意識差到仆街
兄弟爬山 各有各做由so9果陣屌到依家啦
係人都知曼聯中場唔掂
但都唔買人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞