[牛鬼蛇神請立即退散] 曼聯終極FF轉會窗吹水區 [1624]

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
熊餅同更狗都係
諗諗下易拉架技術又差
身形又未夠
上場都可以俾到唔差既表現
係咪已經一半證明左依家班大帝根本冇易拉架個種拼勁
唔好將餅餅同牙更相提並論
A0錯了麼
你睇d連登仔
無圖就跪晒要睇圖
變左黃蛙又瓜瓜嘈
睇o左就扮晒野話條女普通,好差
係度嫌三嫌四
人地夠索又話人對波無E
人地波大又話個樣唔掂,隻眼細
人地樣樣都有又話人mk...咩化晒妝唔好睇
人地打扮多少少又話人mk...著到成隻雞咁
好喇好喇,到搵到個完美o既又話人ps
屌你老母! 除左識話人做雞之外仲識d咩!
你班仆街根本連女都無得屌呀!
上連登就扮撚晒大少,乜春都唔屌
死翻去現實就見到舊肥豬肉都扯旗
唔好講話比欣宜你地屌唔屌
我諗比個葉劉你地d毒男都成班餓狗搶屎咁搶住屌呀靚腳呀!
牙更係eq高既好仔 g持牙更
呢球唔係比fred加左腳改變方向佢係殺哂粒波打到反擊添
用一張圖證明個結果論係人都識講
呢一球我又唔覺得係佢派膠喎
係 Ivy so世一
其他人我就唔知
我淨係知你a0連欣宜都冇得屌
我有冇得屌好閒姐
好明顯係馬迪問題,ramsey一路係佢跟緊,一路jog住唔係遮線又唔係貼實唔知想點

首先佢點解要標先
淨係呢一點都錯哂
加上佢個下標 係由左兜番去右截個波 呢個移動都多餘啦 個距離係咪一定要為咗殺波失位

就算Fred改變咗方向 只要佢唔再標上去 唔係必輸嘅波 中線圈位之嘛
你次次鍾意個d
都係奇形怪狀
馬迪唔止一次咁啦
咁當然你可以話佢信錯馬迪補位唔夠快 但咁樣直向前跑唔係最好做法 比人一轉身就爆甩咗 等於平時龜咁
咁中堅以後喺小禁區解圍得啦
慢能過西
咁易攰就掛靴啦
根本標波無問題,係馬迪補位慢2拍
60幾分鐘開始dead legs啦,蘭狗唔換人好大問題,有牌喺身仲不停慢幾拍late tackle
fred上左前場逼搶
佢一次半次上去補位殺波唔覺咩大問題

要講結果論既不如講埋點解個位唔係馬迪出現而係冰出現
見到冰上左去比人過左 見到對家有件衝緊入去唔逼得緊d仲逗下逗下
木又做乜唔mark番邊線果件比佢冇壓力交入去
成隊teamwork補位意識都唔撚掂
無論冰有冇標出去
馬迪都係冇成功防守到後上插入嘅球員
呢球佢要付好大責任
如果係冇體能追嘅咁掛得靴
如果係冇意識追嘅直程解約算
冰標咗出去 木本身唔番黎 大碌已經1對2 你望下大碌完全係望得左又唔望得右
最尾波都截唔到
支持女性平權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞