[牛鬼蛇神請立即退散] 曼聯終極FF轉會窗吹水區 [1624]

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
你個emoji已經答咗
80m輪換料
25萬周薪 馬西 都係後備唔洗出 曼聯正宗英超大慈善家 好多唔用 又唔借 又唔賣
餅爺所言甚是 果然係風紀
呢隊曼比你簽左 dias 又點

反龜還反龜都要現實啲, 已經唔係個別球員問題

咁多人係中間都兩三條友玩殘, 對面av嚟咋
真 當交換咗咁簽法
個結果可能都係好似而家咁
當然啦 不過講緊成隊波都痴撚線
生日快樂
去到呢個地步已經搞唔清係邊度出問題
我冇特別反龜,純粹笑下你,不嬲覺得mcfred太廢搞到防線長期受壓先係最大問題
麥龜今季係柒點都無得賴

我哋前面係mcfred+60mins馬迪, 搵條友換下都無

車狗kante kovacic舒服, 猁狗法賓奴軒狗米拿

鄰居中場係rodri silva kdb, 後備仲有根度簡 費甸

高下立見, 點都係執中場先
狼隊打包rubey佬 同 neves
真 唔用都唔借比你呀
18碎 似綠木
岩 不過就算執完都未必可以有咩期望
場波望住前面幾個全部都係獨去自己射
你都已經知道唔係執下陣容就救到隊波 sad
如果係mc Fred +馬迪還好
但sob通常係mc Fred + 般奴,防守壓力落哂喺mc Fred
咁先最大件事
top fit球員簽返嚟半季都會變白癡
有d 今季完約 又平 zakaria kamara 又唔簽 真係唔明垃圾管理層做咩鳩
星島笑話一則

其中盧卡古四十七分鐘接應中場高華錫妙傳,半單刀面對藍月門將艾達臣摩拉斯操之過急,射門被對方救出。新魔獸又未能做好前綫橋頭堡角色,多次無壓力下控球失誤,恍如將當日在意甲王者國際米蘭學到的背門功拋諸腦後,連累球隊全場被曼城壓住來打。

條友幾時有學過呢樣嘢呀
人地有腹肌架 係件衫dur姐
支米真係俾濕地操到有既
渣古唔地獄式加操既話根本連足球員都不是
就咁睇Kamara就算唔係派牌型但都好過mcfred 起碼掃到下波 防中位得馬迪一個後備當買多個後備都要啦
睇死夏季又free去其他英超列強俾人用到正選
有分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞