[牛鬼蛇神請立即退散] 曼聯終極FF轉會窗吹水區 [1624]

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
jones 之前出番果場d熱血殺波out of position 抵比蘭蛇雪冇得再出
馬迪下半無力 木本身唔番
如果係中堅守尾門咁滯 仲咁有信心下下標出去 多多都唔夠輸
大佬佢標我都好撚驚
但重點都係係咪大威脅到要佢咁衝出去
結果係完季續多一年
是,一直堅定g持佢出pool
唔係話大唔大威脅
唔通人地中堅拎波會好大威脅所以要迫搶咩
而家英超踢法就係盡量對波快唔畀空間人用波
上季初嘅Harry kane嗰個位拎咗波有空位用嘅佢一個長傳收你皮啦
如果係冇體能追嘅咁掛得靴
如果係冇意識追嘅直程解約算

平時70分鐘後無咩體力嘅般奴係咪都可以掛靴
冰標出黎果陣計到fred咁樣加多腳改變方向咩
中堅上咗去防中都要補位啦
馬迪係見到有人衝上前佢又唔係補番個位喎
對家出波都仲係逗住逗住陪跑
冰唔殺出黎條友空哂冇人mark喎
你都識講木又唔回防
fred又衝撚左上去逼搶
唔出上去到時條友空哂
冰要mark番馬迪後面果件
大碌咪又係要一打2
Ching反So黨主席?
呢d又去到後備班人係咪唔值得換出黎個問題
踢波有換人名額唔用得架?
所以咪話佢就算標咗出去咪企藍點囉
起碼人地拎波轉身都唔會咁易過到你 馬迪又回得切依家佢直情大貪到想拎埋球權
咁你屌蘭蛇啦 我都好贊成要換
打身後同面對面守個分別都差好遠 冰又係身後差嘅人 你隊友廢 犯錯 係咪要諗個無咁易失波嘅方法 好過博

明知馬迪無哂力, 就算唔換人都叫兩隻中堅唔好標咁上, 剩係叫隻無限體力芝娃娃去咬就算

乜都唔做不如俾返蘇蛇我啦, 起碼靚仔啲
FRED冇掂到個波改變方向冰就截到球波打反撃啦
講企藍點穩陣 對面一樣係傳落去一樣咁做 唔覺有咩分別
唔企出黎就三個人打大碌個邊咪一樣死
當然一對中堅今場唔係特別好 仲有進步既空間
但係起碼唔係派膠先啦
其實睇番成場波 兩個中堅後場BUILD UP係唔差
傳波夠快 唔似得隻膠咁成日拖住係後場 俾人逼就派膠一係就膠斬對邊
不如問下木個位點解失左位都唔跑仲好 你俾辛祖佢一定跑啦
下場應該無馬迪啦但仲有Fred
Mcfred mcfred mcfred
講呢球就真係冰柒架啦岩岩先比人追番粒仲咁博?2:0就話啫 問心如果呢球係麥龜標 佢死十次都未搞得掂民憤

木唔補一定有排鬧 但唔代表冰唔柒 你諗下佢唔標輸呢球機會率細幾多
依家個point係成隊波守波企位補位意識不足
特登賴一個半個冇用喎
你賴落冰到我夠可以賴落fred同馬迪到
無柒喎 就算佢企藍點後面一樣多咗個空位,馬迪一樣要補位,而家係馬迪無補位+跟唔實人
都岩牙
成隊都p牌唔使比要求
龜標果d 次次比人單刀直入禁區
呢球後面有人架
你覺得中堅咁標到出去無問題的話再拗都無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞