[牛鬼蛇神請立即退散] 曼聯終極FF轉會窗吹水區 [1624]

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
半個月想買齊Bellingham同飯,個board真係football genius
喂,車仔求其賣1個mount都4000萬鎊啦
曼城賣Pau Torres都執返5000萬鎊
更加唔好講利狗1億賣古天奴比巴塞

人地唔用嘅人可以攞去市場上換錢再攞嚟買人,我哋就死儲爛儲一堆蟹貨係度,玩撚完啦
Sources have said that Donny van de Beek's #mufc playing stats only support the difficult truth that he was not wanted by Solskjær in the first place and that he is simply not good enough to make it at United #mulive [@MarkOgden_]
#410快過特西
Pau Torres
2場贏哂係咪前四
食撚屎啦垃圾board
又唔撚現實
比你買到又係貴閪到乜咁樣

從轉會角度嚟講英撚更加係垃圾中嘅垃圾,西甲唔會要、拜仁又唔要、意假無人買得起、PSG更加唔要,高過5000萬鎊買返嚟就肯定變蟹貨(事實上呢2件打包應該要2億啦)

好學唔學走去學皇馬當年1年1條A,屌你老母啦
唔係諗住一月買 係長遠既club target
可能今夏or 2023
總之曼聯既高層希望曼聯未來既中場基石係佢兩個
雖然有可能會轉 因為有新教練自己要求既
但曼聯高層相信大部分教練都會想用呢兩個
想講Ferran Torres
費蛇真係請退休啦唔該
mount foden 250 saka chilwell walker
呢d軌鏝阿咪又係用得好地地
係睇你用家點用嘅啫
咁姐係好大機會要睇mcfred睇到2023
熱狗打少2場都騎住我地

普巴終於落到場練波
巴打打開手球
巴打好靚仔
小妹想色
自爆咗添好彩平時cd rom
有冇教練嘅風
好靚仔
放過我得唔得
難少少啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞