[牛鬼蛇神請立即退散] 曼聯終極FF轉會窗吹水區 [1624]

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
咁咪照試下爭左先 疤又咁啱唔順境
dllm死都要追英撚 80m隊長同蜘蛛俠啖氣都未吞得落
1.3億買左兩件垃圾
辛祖至多都係未有表現同未夾到隊波
後防兩件垃圾係齋睇都知個人質素垃圾到仆街
唔好講能力
淨講踢波鬥志 而家都冇乜英人有
可能真係時代變
佢地係應該請餅爺

等睇黎緊Winning team一個正選都冇
問題係邊隊缺中場先?鄰居已經有洛迪, KDB , F47
拜已經有 甘美治丶哥利欺卡丶梅拿
馬體會已經有LM14
皇馬唔會買佢啦
軌唔使講啦中場多人到仆街
猁都係
鈀更加唔使講
意甲嗰啲唔使講啦邊度有錢姐
係下欄先多人追姐
我覺得如果我哋有前4,又唔係完全冇機會買唔到嘅
但前提係有前4先
postpone嗰幾場對av拖肥李城屈狗, 得返李城要踢歐協杯

般尼FA CUP又出埋局, 應該易攝啲嘅
我都已經擔心緊季尾曼聯賽程
而家只係踢少兩場,其中一場星期三晚補賽
仲有場對白禮頓,唔知幾時補到
如果可以喺歐聯16強比賽日補賽(一輪分兩星期,我地係第2個星期踢),咁就輕鬆好多
否則4月假設我地入歐聯8強,4強,就要面對痴撚線賽程
仲有場聯賽作客猁係撞咗足總盃8強,如無意外喺5月先搵到個週中踢
迷蘭話唔洗前四都可以吸引到好球員
歐聯出局一切問題解決
曼城咪有需要
甸奴老 得翻Rodri
拜都傳過
好球員唔會無人爭 我哋有無前四佢都唔會黎
咁可以放棄啦
買飯啱架啦 有歐霸經驗
真 蘭狗邊會贏到馬體會
拎歐聯咪唔使前四
我地出局姐
猁入到4強,咪又係要季尾先補到賽
屌有Rodri佢哋已經夠啦
除非佢哋踢雙防中
但問題係如果佢要走佢一定要去一隊佢有正選嘅球隊先啦
佢呢啲咁嘅級數球員唔通過去其他球隊做後備咩佢會甘心咩
同埋問題係其他球隊已經有勁嘅防中咁仲要佢做乜鳩呢
得我哋先話嫌人多阻住唔知邊個發展, 望下鄰居條中場點砌都得
Agger唔係覺得完全冇機會
反而Haaland真係諗都唔使諗
佢去到咪競爭正選, 要有正選不如留返係疤

最緊要係去鄰居拜狗瞓係度都捧杯, 點解要過嚟爭前四
不過都要睇吓佢想唔想嚟英超嘅
最希望梗係買到啦
不過唉算啦都係唔會輪到我曼買到呢啲正嘢㗎啦
Fdj隨時唔止打到防中
入到前四+請到坦克或者有少少機會

而家連下季邊個教都未知
Fifa顯示佢係成條中場都踢到同 barella 一樣
鏝中場咁技術型我覺得rodri呢啲啱佢地啲
但我地攻中位真係
如果請到坦克真係有機會話晒大家都係荷蘭人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞