[牛鬼蛇神請立即退散] 曼聯終極FF轉會窗吹水區 [1624]

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
球員執行指示,領隊睇哂大局

睇住俾人禁屌都唔換唔變,失分大部份責任係蘭蛇
佢後面仲有人其實錯唔哂

麥龜嗰種柒係last man走去標,仲要標唔中
蘭蛇依家咁真係睇唔到同sob有咩分別
但sob d波班友仔好似落力d 團結d

唉 咁講轉頭又比人屈迷sob 唔爭在
人地隊波簡迪上前有人補番位
我地隊波fred上前冇人補位各有各踢
Day依家開始係我Collar第2鍾意
爆買曼聯product
曼區手足又添一員
真曼day

咁多年來我都冇買過地氈頸巾
老餅再反day的話要約佢出黎隻揪
好!
正式宣佈, day 係曼聯家族
有唔同嘅,蘇蛇唔敢郁班英撚

蘭蛇夠膽bench麥龜福仔awb

btw, 歡迎加入迷蘇黨
防中同攻中咁比?
般狗賣靈光一閃繼續可以留喺個場上搏佢突然交個助攻
防守講求紀律性集中度 有體能真係基本要求
仲要馬迪呢啲都唔係體能消耗都快嘅Box to box,腳下功夫同視野又完全未到墮後組織型中場,淨係要佢做好基本防守保護禁區頂嘅工作都做唔到
十場先玩到一場有體能踢嘅嘅防中,仲要唔係交到90分表現,真係你教下我點用
咁係唔靚丫嘛,講事實又唔得

再講,買哂產品即係支持格狗啦
係咪要趕走扮太監嗰隻死老野
躝蛇得半年貨仔,班後生冇人幫佢賣命
而其實我有諗過其實班管理層係唔係冇乜KPI俾班球員

人工高係一回事,但唔會個個都唔介意俾人話佢係高薪低能掛?
離開曼聯仲有地方肯出咁高人工咩?
唔係事實,係你覺得姐,搞清楚
有咩事個領隊出黎講learn learn learn 就由佢
ig 出not the result we wanted 又過骨
踢到幾閪都有正選 𢭃10幾廿萬週薪 比係我都唔想個箭靶走
Mic妹講到好好
真係佢黎咩
成人迪士尼講咩kpi?
開心足球就得啦 仲同你博命咩
Bench 邊個都好,話知你bench 哂一隊出12個u18
問題係bench 完無改善,仲柒過sob迷英
即使得返我一個單機,係唔靚就係唔靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞