一人一樣apple失敗產品

370 回覆
12 Like 86 Dislike
home podmini一對咁用?好唔好聲?
我用過,其實無乜特別差
咁我又未用過Apple ][ 嘅
ifucku
痴線不知幾好揸,5c 係我唯一一部裸跑iPhone,手感一流
一對放喺客廳用,變立體聲
又扮女人
真,連自己生態圈嘅硬件都唔一致推新功能
Itunes….
失敗唔在於個tech

係在於佢點推
你係連登咁理性分析俾佢聽冇用㗎,佢會話低端人口唔配擁有手機。返義工嘅四、五十歲全部都係廢佬,佢而家日日飛世界各地見到個個都係iphone13pro max 1tb 係手上面,邊有人用次等機。
呢個design如果教主仲在生一定ban到設計出黎條友老母都唔認得
已經2022年其實應該出個 magsafe magic mouse
光纖聽 stereo 已經好夠用
Apple TV app 嘅介面好用同穩定過 smart TV 嗰啲
iOS 15.4 可以認埋戴口罩

其實可以打側擺,唔一定反轉
Apple TV 我日日都用,好用過好多 smart TV 嘅介面,除非你日日都要開 cctvb

Mac mini 好多人用嚟做 server
呢啲都係其次,最大問題係好容易降速 (一半關 Intel 事)
我覺得 MagSafe 銀包嘅出現係同佢哋推廣 Apple Pay 同 Wallet 有啲背道而馳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞