一人一樣apple失敗產品

370 回覆
12 Like 86 Dislike
應該唔會啦,而家要推就推imac mini 啦
玩下手係用apple tv 個form tim
竟然冇人講AR,又係另一樣使用率低嘅功能
不過Apple好似研發緊VR/AR headset,唔知到時會點
無線差最on9 係差緊電既時候要用部機就要拎起埋塊野
咁我不如都係插番線算啦
最正係舊版去到近年仲有update 可以support airplay2,依點Apple 真係待客不薄
依部好似係Philips 代工,攞嚟聽CD 啲聲幾好㗎,依家依部二手都唔平
講緊第一代嘅貴金屬版後來嘅陶瓷/鈦版其實唔算失敗
其實講定價既話都唔係平好多
但果時係iPhone仲好炒得既年代
5S炒貴好多
做乞衣都做到你咁串
利申: 用緊Apple music subscription
個隻嘅話算係0代
嗰時嘅 Apple 最興乜都cut, 乜都吹到好似好創新
條touch bar 一出就覺得...冇咩等別
望住先解到先係安全喎老細

你瞓左 你條女攞你手指都開撚到啦Touch Id

雲上貴洲 真係多嚿魚
你行係香港條街都上撚左中共人大個mon 到啦 移民啦傻西

iPhone Android 都用 但你又唔棄你部垃圾face id
笑大人個口

乜鬥77慢 你未又係用
成班粉果好嬲負皮你
我用過ipod classic ipod nano ipod touch
部ipod classic仲係度
Same here
仲用緊佢嚟做time machine
唔用過點知佢咁垃圾,你呢啲理論同啲藍絲唔鍾意就移民一樣咁冇邏輯,一樣野唔好唔代表所有野唔好,唔怪得知變盲粉。

連有得揀同冇得揀嘅point都唔明,至少我係揀過先,唔似你件垃圾apple爸爸塞嚿屎比你你都照吹奏

原來行街mon到可以同手機資料同一個level屌大佬啊你要唔要驗下腦先,唔怪得知會一腳踏兩腳

不如你諗下點解你要驚你隔離條女人地唔洗驚仲好啦垃圾
我真係有但其實幾好用
唔知都要俾人負皮?
咁你未又係用部有faceid 既機

講咁多手機資料 又雲上貴洲
你未都係用緊

如果好似你咁講 你啲資料真係係咁重要
而推論到覺得佢係失敗既功能/產品
你就唔會買完又繼續用
令你個樣比13億人睇
講經

你仲用緊又話只係一樣唔好唔係全部唔好
未姐係部電話有faceid係令部機有不足
而唔係令佢變成一樣失敗產品
(下次請開返個屎眼睇清楚題目)

唔係果粉
但的確市場上iPhone對比其他電話係優勝
即使佢係touch 定face都係優勝
咩airpod個啲就係垃圾用品
我都有 買imac跟
舊電係襟用嘅
不過真係試過太耐唔記得差
搞到要on99咁停哂手等佢差電
咁而家都有SE啦
真 我幾個月無用仲有95%電
個價錢真係好痴線
idontknow
連登係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞