(多圖)做咗兩年幾偽娘 你問我答

1001 回覆
819 Like 466 Dislike
Spiro 果款去水丸黎好平就買到,通常呢款藥房問都冇問題,但兩款一齊買就好易比單眼佬知,好多人都係初初唔敢睇醫生自己買藥食,包括我自己,依家呢個年頭都係藥房買再唔係就醫院出,以前有人仲會直頭上淘寶買,但講明依家好多假藥。
同埋呢d要驗血,食太多會傷肝致癌太少就荷爾蒙失調提早更年期
見到你話因為有人嗌你句阿妹而開心覺得有啲心噏明明對其他人嚟講係件好平常嘅事
你要分清楚先,阿叔咁樣著,佢係同樣性別認同係女人?定係易服癖?已經係兩件事嚟。就算係易服癖,阿叔著女人衫走出街,只要佢唔做影響到人嘅行為,例如入女廁嚇啲異性,咁又有咩問題?你有權利阻止阿叔著女人衫咩?阿叔易服會比人屌變態,因為其他人會覺得佢有潛在危險,依個post嘅情況,佢覺得自己係女人,入女廁都唔會攪女人嫁喎。
你個例子掉返轉,有個中年女人著男裝,你又屌唔屌鳩佢?
你好勇敢 諗野好成熟 好靚女!
加油 支持你
做人做到咁辛苦為乜嘢?
咁你有資格做偽娘
喉核是個好東西
出街見到樓主應該會望
疫情真係恐怖
我識個女仔都係呢啲樣
米基拉
樓主好可愛啊
啲港女學吓嘢啦唔該
人哋偽娘啲post仲有女味過你哋
你可以同粉嶺嗰個偽娘組隊女團
ko collar
凡希望享受人生,要看見好日子的,就要禁止舌頭不出惡言,嘴唇不說詭詐的話
樓主好靚真心
性別人定義㗎喎
唔係dna定義
dna都幾現代下先發現
客觀嚟講人類嘅生理性別係得男or女
我支持LGBT但極唔支持自定義性別呢啲尻嘢
統一講they
求教,性方面,我估你對女人都冇晒性趣㗎啦?

會唔會或什麼時候會扯旗?

會幻想幫男人含嗎?
只係分男女的確方便啲
某程度犧牲少數人利益保多數人利益
問題在於有冇respect返少數人先
少數人有需要時候車社會有冇支持叡佢哋
好可愛
加油啊妹妹
未見過咁粗俗既耶青
諗起有心無默個故
好奇一問
點解你地會咁抗拒稱呼自己做gay
夾硬造個偽娘稱呼出黎形容自己
係咪你地內心都認為gay是低一等?
你咪講得啱囉
咁點解現行政策要預設
一定要切除器官
先係女性?

既然自行定義
就唔應該
迫跨性別人士放棄生育權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞