(多圖)做咗兩年幾偽娘 你問我答

1001 回覆
819 Like 466 Dislike
班引戰狗入到黎以為自己引到戰好開心 比人撚到出哂醜

btw 希望樓主可以繼續活落去 為自己既信念 做自己想做既野 唔好比自己既青春有咩後悔 好似班引戰狗就係因為冇朋友先會咁
請樓主回答
有嘗試留緊
thx,正確嘅路就算再難行都要繼續行~
樓主把聲學埋就一流,你語氣已經同女仔無分別
問題咪就係你係街全裸(如合法)我唔接受又可以點? 唔通會當街屌人全祼咩? 自己唔接受,對方就唔可以出街上網有社交?
如果有條友佢接受唔到人生得樣衰,佢又周街屌人叫啲人唔好出街迫佢睇?
有人接受唔到肥人 有人接受唔到男人矮 有人接受唔到有女人/男人/黃白黑人 咁就黎全世界日日出街都屌人/俾人屌 又或者全部都唔撚洗做人
好~
方便?
支持樓主
你條路就真係歪啦
你條撚都歪撚埋
想問你當初係咩情況同屋企人講?

佢地有咩反應?
祝你做到你想做嘅自己
對於有洋漢在西貢公路裸跑,執業律師梁永鏗指裸跑「梗係犯法」,根據《刑事罪行條例》第148(1)條在公眾地方的猥褻行為,任何人無合法權限或辯解,在公眾地方或公眾可見的情況下,猥褻暴露其身體任何部分,即屬犯罪,一經定罪,可處罰款$1000及監禁6個月。梁解釋,醉酒並非一個合理辯解,所以醉酒裸跑亦受上例所限。
前面認同
但後面多左了
好地地開你問我答咪你問我答
想知樓主係咁upload自己相做乜鳩
upload一兩張都算
但你係咁po自己啲口罩相係想點
當呢度facebook?
定想借連登谷下人氣叫人follow你twitter
頭髮是真定假髮?
有冇切jj?
唔好問 你會怕
繼續勇敢做自己
真人打8折
應該係推緊條片
出左街未?
砵仔糕夾
冇,見到太瘦,所以blocked. 有冇detail.
如果係女人扮男人,我諗應該冇咁多難聽說話,到頭來又係歧視男人,覺得男人扮女人一定圖謀不軌,條街咁多TB點解樓主唔可以做偽娘
純粹警世
聽講好多仔中佢招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞