(多圖)做咗兩年幾偽娘 你問我答

1001 回覆
819 Like 466 Dislike
真 po 得就預咗啲唔鐘意佢哋嘅人入去屌鳩佢啦 一定要迫人接受
全裸叫性騷擾,而家係講緊所有你唔鍾意就要俾你攻擊,自我中心
你老豆老母生你條撚樣出嚟
就真係浪費錢啦

死基佬彈撚開啦
關咩事係你自己無啦啦要特登整埋啲鳩唔撚搭柒嘅嘢出嚟行出街逼人睇好撚嘔心阿屌
想同你做愛
活出自己都可以係性格上架~ follow your heart ~ 每個人都可以~
thx~
好~
其實人地冇迫你接受 人地帶哂頭盔個topic講到明係偽娘 你問我答 比埋你地選擇睇定唔睇 你唔接受都唔關樓主事
係你地自己柒下柒下走入黎睇post又要再屌人攞自豪感姐 毒撚
你on99 條街有唔少呢啲呀叔啦 洗乜假設 你哋咪一樣笑 有冇體諒過人哋? 人哋只不過係唔識打扮啫 根本上咪又係同樓主一樣 你扮乜嘢接受佢哋啫
連登真係好撚多基佬
除左口罩定嚇撚死人
好靚 佩服你的勇氣
樓主加油
男人嚟
rainbow 6 電競選手
有神? 777同三萬隻幾時死?
吓 我就係見到呢個topic特登入去屌鳩佢 同埋你哋呢啲偽善道德撚
樓豬幾高?
把聲係咪似女人?
佢借刀殺耶撚
嚴格上佢呢啲係跨性別,自身認同係女,所以唔係偽娘(只喜歡打扮成女仔)或者搞基(男男同性戀)鍾意男仔反而對佢嚟講係異性戀,好似係
咁你呢啲咪自己走入黎吠柒比人睇囉毒撚
唔接受但都會尊重囉 就好似你唔信鬼神咁 你會唔會走入人地墳場屌鳩拜山既人先 用腦啦 柒下柒下
你班彩虹塔利班又好好?一個變性手術咁撚貴就真係浪費錢啦
連登仔:食左飯未? 女:食左 連登仔:食咩飯? 女:麵 連登仔:食咩麵 女:拉麵 連登仔:咩拉麵? 女:一蘭拉麵 連登仔:有冇加辣? 女:冇加 連登仔:點解唔加辣? 女:唔中意 連登仔:唔加辣幾錢? 女:唔過一百,唔講住喇返緊屋企 連登仔:而家先返屋企? 女:食完野未返 連登仔:坐咩車返屋企? 女:巴士 連登仔:幾號巴士? 女:680 連登仔:680過海? 女:係 連登仔:680車錢幾多? 女:真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞