(多圖)做咗兩年幾偽娘 你問我答

1001 回覆
819 Like 466 Dislike
瘦過我呢個真女人
平時入男廁定女廁?
出街去廁所去男定女廁?
靚既唔計
Seriously? 「特登撳入去屌鳩人『迫』你睇」?

係啊我當你講得無錯、人地靚先支持唔靚唔支持係偽善,咁所以Trans 就有罪? Where's your logic?
嘩屌 邊有男人向下攝㗎
點解條片唔出聲?
呢到連登嚟架,用腦啦 柒下柒下
好~
除口罩肯定樣衰到仆街
如果有個啊叔話自己係女人要著女裝去變性有乜所謂
你要搞清楚笑人因咩事笑 笑佢打扮得怪/唔識配搭定真係覺得佢變態
有時係街邊見到啲大媽著到不倫不類我夠笑啦 唔通唔支持佢做女人覺得佢變態?
收皮啦 一句講哂 你第時有個仔好似樓主咁 你鐘唔鐘意? 會唔會接受唔到? 問心呀 有幾多人口講支持 但一諗到自己個仔係咁 就喊到仆街咁 大撚把你哋呢啲假人啦
即係佢本身都鍾意女仔,除咗佢鍾意你之外,仲可能因為你嘅外表令佢覺得接受到所以同你一齊?
你再扮女人………..
樓上班痴線佬
唔鐘意咪唔撚好撳入黎睇囉 又要睇又要屌,天生賤格
你聽日岀去影幾張上嚟睇下有幾多,我就真係唔覺眼有你講既“唔少”呢啲阿叔
都話撚咗,比你條毒撚打扮下,但行為on9,我都係會笑柒你
你咁撚唔妥佢地,叫撚咗你當面屌柒佢地,你敢唔敢先?死毒撚
你話條街有唔少呢d阿叔啊嘛,你又咁撚唔妥佢地,你屌柒咗佢地未?
支持樓主
想問下樓主係每次出街都女裝定有時會男裝?
吓,哦,所以樓主做錯咩
波台狗 柒撚到要學人講野
算係中性lo
16歲大撚曬?爭兩年成年架啦,年齡代表啲咩啫?有啲人去到廿鳩幾歲未又係on99
16歲已經做咗兩年偽娘,已經行咗兩年歪路,有勇氣企出嚟姐係預咗有人會屌架啦
白衫張圖有小小波路 用缽仔糕定點整出黎
感覺自己有咩變化?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞