(多圖)做咗兩年幾偽娘 你問我答

1001 回覆
819 Like 466 Dislike
去到大專無制服,原則上佢著咩衫都無問題
係爭在怕唔怕身邊啲同學好似連登啲痴線佬咁啫
同化真係好過時
咁你就唔好怪我 反對樓主囉
想比佢屌
咁你都可以block 樓主
唔使係度晒時間
咁有冇法律唔比有偽娘? 你學人講自由法律都柒柒地喎 ching
我覺得偽娘如果100%成個女仔咁的話就失之意義
偽娘嘅精粹,係要畀人知道呢個生理上係男仔,但外表成個女仔,呢種先係係超脫男或女嘅存在
所以,偽娘要畀人sense到呢個係男仔先成立
大學就真係唔會理
有時都會搞咩uniform night之類架啦
樓主有冇玩貞操鎖
見twitter好多都有玩, 係咪偽娘就一定要玩
返學着裙
我都想試吓做個可愛嘅女仔 受人愛戴 其實個感覺幾好 可惜我係男所以其實你好勁
喺網上留言係一樣唔需要負責任嘅事(暫時),大家用一秒時間屌鳩人不如用一秒時間嚟畀啲鼓勵人
唔係
呢個係男人嚟?。我match 過
希望你有返少少常識
法律無禁到偽娘 咁全裸又得唔得 如果法律上可以咁你哋係唔係又可以接受全裸? 一樣無影響人
純好奇 樓主有性慾嗰陣會係想插人定俾人插
如果淨係做咗偽娘兩年既話,即係出街都慣咗戴口罩,相信依家街外人目光冇咁尖銳嘅,但遲下唔戴口罩出街嘅話,可能要更加多勇氣

真心覺得幾靚,再修下眉應該會仲好,仲有護膚同脫毛都好好好重要,而且要Keep係好難,加油,支持你做自己
人地唔係無著衫就代表你個類比不通啦
人地著咩野衫都係人地自由喎
點解你要侵犯人地自由嘅?
真係好想知你係去男廁定女廁咁嘅look應該入唔到男廁,去女廁就一定冇人懷疑,不過法律上就如果唔方便就唔好答
thx~
咁到尾你咪又係自己攞黎柒 你自己話你自己係咪柒
我怪既係你講既野好撚過份姐 但你個毒撚講又講唔過人 又要扮到自己係一定岩咁 到最後都係自己出黎獻醜 都唔知點撚化你好
樓主加油
最想呢個社會啲人點對你地?
唔著衫都係我自由
條片講樓主多數殘厠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞