(多圖)做咗兩年幾偽娘 你問我答

1001 回覆
819 Like 466 Dislike
本身少手毛腳毛定有剃開
底衫褲都係女裝?
樓主好正
葡萄你男朋友

善用完全封鎖功能
人地16歲洗唔洗咁講人地
你假假地都係大人黎 接受過教育 絕對唔會比人教育差 而依家呢個年代咩都有 人地有冇騷擾到你生活? 你唔鍾意大不了可以唔㩒入黎睇喎 好委屈你?
首先
妳要知道
女人絕大部份
都好想有自己嘅小朋友
而妳做女人
唔一定要閹割下面

唔需要被極端女權利用咗
只要爭取到跨性別權益
妳可以先用正式女性身份過活
先再諗做唔做手術

而家預設要先閹割
才可以得到女性身份
係比班極端女權人士
搶緊性小眾運動領域嘅份額

傻妹
唔好被人利用咗呀

大把原生女人都體諒跨女
都覺得唔一定要切
都可以比妳女性身份
咁你都要接受架
屌你而家九唔撚搭八咁算係點
男又男唔曬女又女唔曬咁
咁撚唔中意成年一次過做手術未算囉
而家咁撚樣鬼五馬六咁覺得自己好撚可愛咩?
係咪想界手啫係咪想死啫?特登po twitter做attention seeker做乜鳩?得啦全世界都知你條gay佬想死啦
照你咁講 我全裸係你面對行過都ok la (理論上)

依家唔俾人全裸只不過係法律唔容許

唔係一句做自己就大哂 唔係俾啲道德撚讚幾句就衝出嚟啦 宣揚呢啲野真係好恐怖 仲要以為自己做得好啱咁 食屎啦 支持你呢啲人嘅人仲好笑 要迫我讚成你嘅所作所為 都on99
啊叔覺得自己係女人咪著囉 我最多可能笑佢著得樣衰
人哋男女又冇影響我,我讚人可愛都叫開放 你有幾保守啊
手術係我想要嘅改變,唔係只為張身分證
係連登開post係圍唔到爐
番去twitter開tag吧啦
加油
雖然我對偽娘/同性冇興趣
但我覺得喺香港依個咁保守嘅地方
可以努力活出自己係一件十分難嘅事
樓主你做到,我反而有啲羨慕
連登成日都有堆不正常人類喺度亂咁噏,支持樓主唔駛理佢地~

Hugo1991
你電腦嚟㗎,所有野都係binary
點解要為一個同你完全冇相干嘅陌生人咁嬲😂
人哋係偽娘 但係關你咩事呢毒撚

善用完全封鎖功能

唔值得為呢啲低等生物動氣

佢就係現實冇人肯同佢講野
先上連登周圍引戰 引人同佢講野
你愈覆佢 佢愈覆興奮
咁樣做番男仔一定好正
金鐘班傻仔毒撚係直男啦掛,但行為on9,所以你咪又係笑鳩佢地
你假設咁鳩多野,我又假設下你條毒撚會整理下自己,但行為on99,你咪又係比人笑

有好多野可以互補不足,你係都要假設到咁差,其實有乜好講?你覺得接受唔到既,你夠膽咪係條街指撚住佢地嚟屌囉,但你條毒撚夠膽咩?
支持
你夠可以係度po啦點解唔鬧得?gay佬雙標到咁?
你男朋友有冇見過你男性化既一面?
性別認同係女 性傾向是男人
睇你由生理定心理角度睇
加油樓主 唔洗埋個啲負皮
人生苦短 要過返自己鍾意嘅生活
唔好再傷害自己 扮靚靚仲好啦
又係你話人「迫」你,依家你又話人地唔回應得你批評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞