[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (215) 7周年準備執

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
咁我依家課完都有幾LR係手嘅,但都係啲舊舊啲嘅LR
齊卡有無興趣
唔太貴可以係TG傾下
4位數尾會唔會太out budget?
雖然呢個價位有心揾都揾到人再出高啲價接手,但水位唔太高嘅話希望你會寧願自己玩

一陣轉屬pool我抽多對彩就短期內都唔賣住
屌你真係棄?
不嬲隻隻game都想棄,只係唔捨得,最好ban左一了百了
賣畀三唔識七嘅,唔想太平益左人轉手賺差價
你地我見慣見熟你個名嘅,知道你有心玩,平啲我無所謂
比左十幾廿萬以上落去,收返唔夠一萬係完全做唔到個種安慰、止蝕離場心理效果,一係繼續玩但調較課金量,一係索性del 左佢一了百了
我心態唔係要止蝕離場,只係想揾個認真玩嘅人接手
賣一萬定賣兩萬分別唔大,del game一個都唔止課少一萬
時間就係得咁多,我自己玩落去忍唔到手做漏野,而家差唔多全部卡齊兩套滿技
我都係要極z先會升
不過一開始如果佢講過技屬mission以為講緊超難
點知原來玩得嗰幾個月 真係索性叫佢買個日本ac玩
先再討論

btw强你老母
del game一個都唔止課少一萬
on9 不如交換ac
玩手機game就係升啲on9野架啦,廢就唔升真係唔知仲有咩玩
其實睇你係想點玩
你真係鍾意呢隻驚 我覺得直接開波都冇所謂
如果你係為咗抽卡 鳩hea下時間
買個多石ac 就最好不過 當嗰1000跌撚咗
屌 一開始有新手又懶
只係純粹搭程巴士 開下驚撚下邊會真係咁得閒升
我自問自己都唔會有心情特登搵啲舊嘢去升
嘥鳩我時間 去打多個飛機唔好

咁始終如果係老屎忽 都一早講過呢隻驚係得儲卡
所以我都好撚佩服非狗
打成4000+錢
望住啲必殺畫面重複又重複

真係正常人點做到
而家出新卡我抽完之後拎去試打一場都唔會
以前都話w pool用對家隻野有加乘打得快啲,而家用返暴力隊轆過去仲快
我打重力室,打左幾千個
打重力室頂多兩rd 1分鐘內完
又可以不停轉隊
但極z 真係望到都想嘔
打上去頂多都係用一隊
更本呢隻驚最好玩就係抽卡
試隊打個飛機 最多咪玩幾場

要用腦嘅超難 乜乜轉啲更新又慢
你話老屎忽除咗抽卡仲有啲咩玩
做漏野係工作定隻game,
明你既諗法,但最後一定唔捨得,好似將個仔送比人咁款
其實我係回鍋,當年齊限係舊登賣咗ac,早一個月又入返

我都覺我On9
幾千蚊ok嘅,你睇下點,可以tg我傾下
做漏野係隻game,換齊老界係基本野啦
天下一要2000內拎齊5隻4突、on9 mode要1%、可以刷升技嘅都會刷,etc
你其他game 都係咁玩?
都係會打晒啲content,但暫時課得最多係龍珠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞