[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (215) 7周年準備執

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
又點樣呀 我又幾時唔教新手呀
成鳩日就係到屈 我邊次有屌過新手 有邊次唔係正常討論呀
喂 除左玩同鳩up 真係討論隻game嘅我都係認真討論幾時鳩屌呀
我屌fb班傻閪果種程度幾時放過係你地身上呀
總之乜都安曬比我就顯得自己好理性討論 最撚岩係你地啦 我錯曬
因為之前上網見到話依隻角色幾好用,所以我個目標就set左係到
同埋順便可以練埋角色,咁如果係無可用我應該唔優先升佢
暫時而家用既隊都係6周年悟空同比達
同埋最近佢有開大亂鬥同連鎖激戰 依D好考角色池
所以就想幫其他LR組埋隊
THANKS巴打
耳環可以用綠石換唔一定要過任你又有無睇?
答左你
每隻野打唔同關都可以有用
的確係簡單野.因為你DK完上去唔使睇任何野都過得到但你無做

咁你有無睇點樣升隻藍比做20技阿師兄
你一開波直接講唔好咁鳩gut咪得囉
我答多你一次啦 資源有限 我想優先升技屬有超激戰同易組LR隊既角色[/quote]
隻藍神有免費10技架哥哥
LR嗰10技一係博5%一係廢老架咋
你有無數過耳環夠唔夠數架?

你鳩問我咪鳩答
升隻技紅神其他求其都得呀
因為你無一隻夾到技跳舞呀
兩個問題 第一 你講嘅資源有限單純講老界唔夠定係連覺醒果啲章都缺
第二 你講嘅組LR隊係咩意思 成隊都LR定係要組到技雙人嘅隊
梗係7周
一味就只係識得屈鳩我
以前土日果啲平民隊我夠有試啦 成隊刷出黎嘅都有呀
遊戲上我鬧嘅係班自己試都冇試就上黎問答案嘅人
如果有試有組點會過唔到果班 就老屈到我咩人都屌
我次次都係叫人貼box唔係比張過關圖佢睇咁樣又係叫屌呀
係呀係呀 我係人都屌鳩呀 得未呀
sorly囉咁我唔識阿嘛
咁你講完我咪知藍比無得互食升技囉
藍比10技就一早升左啦

你一開始直接話我個堆全部廢夾唔到技跳舞咁我咪知咩事囉
話睇唔出我有心機玩托咩
SO FAR 覺醒有D缺
幫其他角色刷技 有D要覺醒一次先升到
葛列格里<-- 依隻消耗量好大
咁認真做咩,都係叫佢也一人少句姐
真心 紅神悟好使好用
想幫其他LR組埋隊有時可以過大亂鬥
雙藍頭 知斯 超4LR比達 力耳環依D
所以想升D有用既角
長襟章用key 打
收到上面巴打意見,即升技紅神悟空
唔該曬各位
大亂鬥門檻都要dk一百張卡,你應該過唔晒,但你貼下個box 睇下可以打到幾多關
更正返

唔係藍比互食
係我唔知刷齊耳環唔夠升藍比做LR
我以為好似LR武天老師咁
聖誕禮物換咗未
要判斷邊隻要優先升技好簡單 見到超絕特大就車啲老界落去就岩
反正你咁多都覺醒嘅情況下 啲普通ssr你咪升左上去先
到你有能力去幫佢地免費10技咪再用道具退番
反正你宜家個目標係做左果個耳環任 啲限又升曬其他咪慢慢搞
我鳩噏
不過復f 我覺得冇乜問題
不過如果你係玩得嗰幾個月
我真心建議你轉日版
咁你講咩佢收左口正常討論姐
不如你講我有邊次係正常討論緊隻game果時係亂鳩咁屌呀
下下就借啲兒屈我 今次又係咁 上次開post又屈我發爛炸
又LR悟空同菲利? 機會應該唔大啦
今年行番GT條路線我覺得算係機會大
明白 唔該曬巴打
不過如果你係玩得嗰幾個月
我真心建議你轉日版

其實都可以既 我見依個post同巴哈好多人都玩日版
轉日版都係個好選擇
sry lor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞