[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (215) 7周年準備執

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
出斯路篇戰鬥路
如果你真係棄,我就買你ac啦
最唔gur係上次屬pool抽知屬,應該有抽左三十幾pack,比達出左6張都未出悟飯
最後用token換,係唯一一次敗走
咁我唔追屬pool住,我今晚覆你tg啦
ok
足小班癲佬都唔係課得少
只係比例唔多所以永遠上唔到榜
課得果班係唔輸蝕
呢隻game真係算有良心 堆eza都好好用 非洲人極都仲生存到 hea玩清下體順手升下link 等大活動就算
電話game我都係玩得3隻 2隻龍珠 加隻10年唔開1次既pokemon go 棄左dk就真係冇野玩
得開心鬥一番同dokkan
玩緊4隻game
【#超ドッカンロード 超級編SP】
2022年1月14日(金)20時から、YouTubeプレミア配信!
同時視聴者数によって龍石をプレゼント!
龍石配布予定日:1月19日以降

執柒game邊會有1萬人啊
得7粒
所以咪貼上黎,呢到起碼有多廿個人戰力既,佢要live 人數,唔計累積view,睇返佢平時啲view 片,怕佢連3石都派唔到
係3粒都冇
好過pvp 個隻好多
覺醒要石抽 極on9
聽日又特登YT直播又派石
會唔會聽日開始有小小週年情報透露下
到今日時點都仲係0提示
依家free 到zen7 仲有石送wo
應該無,聽日派石只係原因個垃圾教學終始執柒,等多兩日v jump 好過
Easy啦點會唔夠1萬
記得週年直播高峰好似接近10萬
btw 睇融離game 個官方中文版宣傳片估應該中港台有至少兩萬玩家玩,係唔知點解呢到連一個討論區都推唔起,唔知fb tg 有幾多潛在玩家
Live實夠人數,係平時出嗰啲錄嘅youtube唔知出黎做乜柒啫
隻game真係無乜好討論
有諗過整返youtube片,但真係唔知有乜內容好出
抽野我唔知有乜好睇,打關又無技巧可言
其實你見DKTV、暗黑悟空都有8000訂左右
之後佢地D抽卡片都過4000view
其實港台日三地潛在玩家都多既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞