[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (215) 7周年準備執

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
你都唔少卡,不過轉日版會有動力玩好多,除非你完全唔上黎講野自己玩
其實我到而家都唔係好知日版同國際版除左新卡之外仲有咩唔同
初初玩我因為唔識日文所以就揀左國際版
同埋黎緊國際版都更新ver.z
可唔可以講下仲有無咩大既分別?
比如話活動既頻率?
雙修路過
好攰架 之前玩另一隻龍珠玩兩個AC
日日刷刷到嘔
龍珠都雙修, 又唔似 pad 咁可以幫倒手
到底有幾撚愛呀
我其實都係主日次國 多個ac 玩下抽卡而已
日服抽唔到既嘢可能會係國服玩得返
國際版個聖龍我抽左三百石都抽唔到龜頭5
黎緊日版要買個有佢既ac
以前分別大啲,國服部機run 得明顯慢啲,宜家就無分別

福利:國服抽卡有step有優惠,日服派石爽手啲多啲,每日派優惠石就唔知國際有無

更新速度:機能更新相差唔遠,卡就通常係慢半年,以前有國服先行卡但宜家基本無再出,不過最重要都係個半年時間,比同一舊錢課金,早玩早享受個感覺好唔同,你見有張卡封面好靚想有但要等半年,人有你無,個個有得屌但得你無份

同埋國服好少上黎討論答到嘴,所以係"真單機"咁玩,有時抽中封面上黎晒命貼圖,都會比人串out 左半年,幾乎人人係日服第二輪都抽到咁滯,成件事變到好柒

你宜家抽左幾次pool 係有唔少付出,不過比著我更長遠睇都係會棄,呢到包括我有唔少人都係玩過國服一排都係轉玩日服
打交未
日服玩家: 討論7周年出咩卡
國際服玩家:出左超級比達
你咁樣分析出黎我覺得自己課落國際服真係超級大傻仔
課少少無乜問題既
但學上面位巴打話齋中左唔好曬囉 會幾柒
襯依家有step pool 其實都可以開住個日服ac 玩住等7週呀
得6隻10link

玩緊兩個日acc + 一個腳制
係6條
玩咁多清體都辛苦啦
西多巴今鋪認真左我覺得佢真係鳩up搞氣氛唔好太上心,大家都知你會認真俾意見其他人,果陣極技過極都收皮你都有俾意見
我冇一隻十全武功太撚燒時間
屌 買個日版多角ac幾舊水咋
已經揀緊了
好難揀 有個D角同潛解好齊
諗緊買左返黎會唔會搞到無野玩
本身呢隻驚就無嘢玩
想有嘢玩買啲幾千石冇乜角個啲
好耐冇出劇場版
心愛角色》Lr限定數量〉龍石量》限定卡數量〉進度
唔好買啲黑石acc 就得
我鳩噏
屌原來尋晚咁撚精彩
錯過左世界大戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞