[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (215) 7周年準備執

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
無大戰
我答佢問題姐
我睇完只係覺得佢dk都未整完就問呢個問題太早了
人地講左
資源有限,想有效率d用最短時期提升自己個ac
新仔問得嘢緊係想快狠準 慳資源
你仲要佢Dk 曬個倉先問佢唔洗問架啦

Btw 小弟都玩左一段時間 都唔會Dk 曬所有角
新手都想問下玩國際定日服好
係嘅係嘅
快狠準慳資源
上攻略網大把講俾你聽邊隻勁邊隻唔勁
跟住黎整咪得
最少識分邊啲係限,整個啲先咪得
唔識嘅整lr 基本上都唔使問
唔係好明有咩咁疑惑

呢隻龍珠唔dk真係冇野玩
你未整只係懶或者唔想打章
有能力dk到隻技雙上lr已經顯示左佢有基本戰力
下一步就係挖深個box
dk其他野係好正常既事

佢一開始個目的只係要6隻技屬超激戰過mission
答案就係求其dk 6隻都過到
新手打個關應該好難打
算係好新嘅超激戰
但佢打到即係大約九成超激戰都過得到
所以其他佢唔整就有啲出奇
懶就點都有啲架啦 始終唔係淨玩呢隻驚..
但有啲角dk 完都仲係無乜用
咁咪等到有z 極限先升返
好似今期布歐篇班友咁 …我都係今期先開始dk

主要想講 有新仔咪試下幫幫佢
唔好下下用咁harsh 既準則嚟覆人
咪盞攪到又得返幾隻老屎忽係到互j
我有呀
但望完火龍哥已經唔知講咩好
都啱既
玩得耐資源多咪開始挖box
好似我呢啲死懶鬼咁咪有需要/有强化先升
想點玩隻驚自己揀
火龍哥嗰期我都出過聲幫佢
不過佢最後自己放棄左 咁我都無嘢講
其實問升乜都係嘥鳩氣
隻game唔限你入場嗰啲,隨便6隻合埋眼都過
限你入場嗰啲,絕大部份都無乜選擇,game入面睇朋友用咩過就有晒答案
都係有限定入限定,唔夠限定就入高cost
想打邊關咪升邊幾隻囉,都快唔得幾多
lihkg係9up用,唔係研究隻game用
想問下,我呢隻lr 得90%潛係咪代表已經fail咗
想追隻餃子,點知出lr
商店已經無晒?
所有pool 都有得抽,遲早實有
抽限抽到最閪塌果時基本上就係出融合班撚屌
,懷疑好耐之前尻食咗嚟先技

Fail咗就算,反正唔係成日用,thanks
屌,我開咗個新AC仲課咗金,追返post先知仲有地方有龍珠ac買?邊度有得買?搞到我仲課咗係新ac tim
打算課幾多
手頭上有個account可能適合你
2蚊收
百屌成才系列,未eza 啲遠古廢卡已經接近無晒
我依家個新ac課咗差唔多1000入坑
覺得自己好On9
起手一定要買/刷到齊大event封面、4lr,呢啲平時抽三四千蚊都未必有,等如慳唔止一千,如果真係乜都無等多半個月再起手
邊度仲有ac可以買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞