[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (215) 7周年準備執

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
9周年執柒, 留力打j
新果套個黑絲醫生同反派

好想比佢搣我面珠踩鳩我話我垃圾
今輯打拉集集追
除咗女 本身都好睇 係值得追嘅
個countdown 連基鈕抽下石都無,悶到
老婆
話時話宜家啲細路仲睇唔睇龍珠,最吸引人睇既本傳劇場版大多數都太out,好低畫質
香港我感覺上無乜,外國就有好多
香港細路宜家都睇大陸utuber多
好似少左好多會睇動畫卡通
好過新迪加啦 食套垃圾野
想食迪加條水又東施效顰
舊年代又唔賣帳 新年代又吸引唔到
龍珠個模式都outdated啦,變身1234->噠噠噠噠->loop
我係fans都唔好意思叫人睇
睇番297集lo 仲點叫人睇龍珠超
係得返啲老嘢睇多
唔知宜家啲細路咩口味講唔到咩,只係講個人睇法

1. 淨係抄返舊時啲element,不斷併湊就算,呢個唔駛講係人都知

2. 只係著重人物外形塑造,無乜深度性格刻劃,令內容情節流於表面,過目即忘

3. 無重新建構一個新既/玩得耐既世界觀,其他世界既描寫都好簡單,純粹分支,玩完就算,呢樣關出之前有無做好research 問題

4. 破壞神全王系統既出現係一個敗筆,一早已經將實力界線封頂,無左人上有人,天外有天,對未來既不確定元素同更進一步既期待感,而且知佢地會出手,無埋all in or nothing 既熱血元素,e.g.札馬斯全王出手就end game 好弱智,打餐死唔知為乜,其次對整體劇情基本上無咩幫助
真係得broly 見得人
新迪加只係睇過一集講其中一個幹部人間體出場
而家d細路係咪只係會睇鬼滅
細個龜波氣功同千年殺玩得幾開心
衣家小朋友都唔知咩黎淨係識xx之呼吸
新迪加都係得Z仔出個排叫好睇少少
出迪加果集個個屌曬鬼
個集有大半集係打三人組,唔知出魔人做乜
總結:龍珠超係垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞