[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (215) 7周年準備執

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
屌特登課多少少抽多個二十抽又係兄弟[ 想要悟空
普限唔J啦
留返7周
唔上討論區/無玩開手遊一開波係好難自學得快

我開始玩都係玩國服,計埋中間轉玩三周日服兩三個月時間內仲淨係識組知隊打關,平時睇啲攻略網淨係得卡資料根本幫唔到幾多,係上討論區先學得快好多
勁呀嗎 點知兄弟一突中到變3 突
尋日第2轉中力超達同LR立巴
未持有
等唔到佢變身,用gt 悟仲勁好多
我不會忘記你step up pool歐到飛起
復f唔夠料撐周年
拿迪斯都係 冇咩可能
Dk到還dk到
要幫隻角刷技,要睇下升完依隻角對我組隊有無幫助
資源有限,想有效率d用最短時期提升自己個ac
咁都要俾你咬兩野
玩得個幾個月 你想我過d幾進階既任務?
組曬全屬6隻超激戰 升爆曬技
刷埋藍比古洛 咁都唔叫有心機玩點先叫有心機
指教下?
嫌廢就唔升
DK都懶
講經咩
咁可能新玩又忙,唔熟都唔奇,雖然dk 左張lr

返番主題,有lr 其實都無咩超激戰有難度,下一步開始打超級戰鬥路
唔知佢咩原因啦
但有隻技跳舞絕對有能力DK晒堆野
之後冒險關求其組6隻都過到
Dk到還dk到
幫隻角刷技,要睇下升完依隻角對我組隊有無幫助
咁都要俾你咬兩野
玩得個幾個月 你想我過d幾進階既任務
指教下?

我從來都無提過要升技
如果你淨係組跳舞.呢堆技屬全部無幫助
有一隊完整跳舞隊已經過到唔限分類既7-8成關卡
我無提過其他任何關
而家可以抽曬全屬6隻超激戰,再無限抽老界升技
紅神悟
呢個真 一獲拎番曬好多隻新
講漏最重要嗰點
你要過技屬超激戰個MISSION
DK隻紅神悟求其搭5隻超技都夠過有突
你無提姐,但我升角要升埋技阿嘛
人地好心叫我轉日服玩,我講我唔轉既原因
我唔提咪俾你judge囉,咁你講到點先叫有心機玩未?

我上面咪話左我要破主線任務拎耳環,耳環有咩用你知唔知架,我藍比要升20技喎

我要過既關我自己個隊過曬啦,我都無話要組跳舞隊,我意思係 想優先升隻數值上高兼組到LR隊既角
我望我堆技屬 睇佢地升完既被動技覺得廢 咪上黎問有無邊隻係有用d ,我點知我會唔會miss左邊隻其實係勁但我當左廢

你無提其他關 但你話6隻技屬超激戰個任係簡單野喎
串完人又唔記得左?
巴打係咪講緊新年pool同老界王pool

老界王個個我以為淨係可以抽4次 一直未抽
我夠知有過夠突啦
都要升完隻角有用先得架
是但升6隻有手就得啦😅
咁非禮巴其實都收左口有正常討論教下野,一人少句啦,一陣佢件老死幫佢出頭蝕底只會係你,信我
掙扎緊抽多轉step pool定等7周
利申 窮撚
嫌廢就唔升
DK都懶
講經咩
咁可能新玩又忙,唔熟都唔奇,雖然dk 左張lr

返番主題,有lr 其實都無咩超激戰有難度,下一步開始打超級戰鬥路
唔知佢咩原因啦
但有隻技跳舞絕對有能力DK晒堆野
之後冒險關求其組6隻都過到
Dk到還dk到
幫隻角刷技,要睇下升完依隻角對我組隊有無幫助
咁都要俾你咬兩野
玩得個幾個月 你想我過d幾進階既任務
指教下?

我從來都無提過要升技
如果你淨係組跳舞.呢堆技屬全部無幫助
有一隊完整跳舞隊已經過到唔限分類既7-8成關卡
我無提過其他任何關
你無提姐,但我升角要升埋技阿嘛
人地好心叫我轉日服玩,我講我唔轉既原因
我唔提咪俾你judge囉,咁你講到點先叫有心機玩未

我上面咪話左我要破主線任務拎耳環,耳環有咩用你知唔知架,我藍比要升20技喎

我要過既關我自己個隊過曬啦,我都無話要組跳舞隊,我意思係 想優先升隻數值上高兼組到LR隊既角
我望我堆技屬 睇佢地升完既被動技覺得廢 咪上黎問有無邊隻係有用d ,我點知我會唔會miss左邊隻其實係勁但我當左廢

你無提其他關 但你話6隻技屬超激戰個任係簡單野喎
串完人又唔記得左?

你DK晒D先講
耳環可以用綠石換唔一定要過任你又有無睇?
答左你
每隻野打唔同關都可以有用
的確係簡單野.因為你DK完上去唔使睇任何野都過得到但你無做
如果想玩強啲隊伍,隻耳環藍比太out 無咩用,用lr 技雙人組隊要勁要齊卡先得,暫時最強隊又易組就周年lr 速大波菲>lr 知娜美悟同>七宇宙隊都仲好過技雙人
零課輕課就step pool
有無方法可以拎鎖匙?差幾塊就覺醒到
耳環可以用綠石換唔一定要過任你又有無睇?
答左你
每隻野打唔同關都可以有用
的確係簡單野.因為你DK完上去唔使睇任何野都過得到但你無做[/quote]

咁你有無睇點樣升隻藍比做20技阿師兄
你一開波直接講唔好咁鳩gut咪得囉
我答多你一次啦 資源有限 我想優先升技屬有超激戰同易組LR隊既角色
來了
世界大戰抹黑宇宙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞