無綫和港台明天聯手舉辦金曲頒獎典禮記者會, P1X3L 同JB意外有份, mirror 拒絕出席

408 回覆
267 Like 48 Dislike
其實係

supper dearjane當年 都有上大陸開show

只有supper被批

我都唔明咩事, 估計係pr問題
公司啲同事長開rthk2,基本上我每日至少都會聽到一次平凡人的自傳
認真問點解呢堆人淨係得supper慘死
連十大中文金曲都冇埋 咁頒黎仲有咩意思
冇歌上榜
我估:
1. 冇supper咁紅(之前),冇被band界眼紅
2. 冇唱過無盡
3. 冇拍片串人
你問下班Viu撚點解剩係反TVB唔反Viu囉
無欣宜
我都唔明
依個po我以eye-catching標題令有d人討論左
https://lihkg.com/thread/2496799/page/1

大約結論係明明supper行出comfort zone 去左台灣發展
但fail左
之後明明去左遊行被黃衛兵話藍整到無job,惟有上tvb
唔明有咩大錯

我就支持supper,上面唔使日日抽水
有冇source?
其實唔去記者會唔代表冇獎亦唔代表唔出席頒獎禮,起碼軒仔欣宜一定會有大獎先
唔怪得上面話下半年被ban
唔知聽日MC有無訪問呢

LM: 話係普通朋友,中出即飛
正常
星夢需要叱吒同Viu
但Mirror唔需要TVB
JB 真係笑料

一邊屌 一邊身體卻很誠實上TVB
係都咸校長食先啦
mc只能食二手流心鮑
你可以睇wiki「派台歌成績」嗰欄
https://zh.m.wikipedia.org/wiki/C_AllStar

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞