無綫和港台明天聯手舉辦金曲頒獎典禮記者會, P1X3L 同JB意外有份, mirror 拒絕出席

408 回覆
267 Like 48 Dislike
之前唔係咁講
最初傳第一個消息果陣係話特登撞同一日
逼D歌手選邊站
Dear Jane可以上去唱歌
但CCTVB藝人唱Dear Jane歌就要入雪櫃
咩邏輯嚟?
上年未俾人屌夠?

但男金係削骨還父 女金就菊姐
正 破壟斷 非主流 樂壇又復興
關咩fake news事你咪又係屋企做冷氣軍司
女金應該會係欣宜
男金應該軒
同埋 邊個話佢地拒絕出席
慈善上紅館live姐

viu有籌款好多歌手會即衝,但無wo
100% 嘅事
Oh my god 同ViuTV 有約架, 咁都可以去?
上tvb其實有咩咁大反應
個台柒 黑人憎唔化表冇人睇 歌手上去有多個平台 有得曝光 tvb都俾人笑足幾年星夢annual dinner viu既出現令到153要搞返好個台 同4大和好 歌手上返去其他冇得點唔上去
用黃藍去標籤都冇意思 viu又好黃咩
一向都係,如果唔係鏡粉小粉紅式出征招黑,咁唔睇嘅人最多咪唔睇佢哋都唔會反感!你又要吹到係廣東歌香港樂壇救世主咁,一齊做亞洲第一,又同時踩都係唱廣東歌嘅競爭對手,想點
其實反還反
啲撚樣下下都扮曬野話佢黃引戰真係好撚煩
欣宜2021有2首5台冠軍
正常女金應該係佢
中你老母臭閪

「放過TVB喇~」
本身我都唔撚反鏡
係追聲夢Post下下比班On9鏡粉入黎洗版
我而家就日日追撚左Viu同Mirror黎屌
Youtube都大把打手拍哂片撐鏡狗啦
下面3條片都係支持大陸薑講咩亞洲第一
https://www.youtube.com/watch?v=oOVyvSB5Y3g
https://www.youtube.com/watch?v=d3qtdf6GVGs
https://www.youtube.com/watch?v=laNcszdmbZ0

香港娛樂圈就係有呢啲廢柴垃圾唔識正視自身實力,謙虛態度,有限能力有最好既事,識學習識進步但唔要完全抄襲,香港藝人唔會有任何進步

我真係未見過韓國藝人自吹自擂大大聲講出黎話做咩亞洲第一
BTS冇,Blackpink冇,東方神起冇,Big Bang冇,Rain冇,李炳憲冇,PSY冇
人地真係用成績表示出黎,唔係靠把垃圾口講
其實果班上緊位半紅不黑既新一代好撚慘
(前題係個心係黃既)
去又唔係,對唔住自己,又俾fans吊
唔去,又唔似Mirror咁紅,就會少左好多出鏡機會

講緊Jace,Mike,黃妍呢一類歌手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞