無綫和港台明天聯手舉辦金曲頒獎典禮記者會, P1X3L 同JB意外有份, mirror 拒絕出席

408 回覆
267 Like 48 Dislike
alfred唔去
頂, 唔明點解寰亞成日推JF 上CCTVB
Supper Moment比黃衛兵逼
明明去左遊行被屈黃

無咩野撈
tvb巨聲亞軍出身

無咩特別
樓主查清楚先好攞出嚟講

Ansonbean 兩首歌都上曬三個電台嘅榜,兩首各自喺新城同港台攞過第一

wiki: https://zh.m.wikipedia.org/wiki/%E9%99%B3%E6%AF%85%E7%87%8A

JB嘅《得個等》有上過新城個榜

wiki: https://zh.m.wikipedia.org/wiki/JB_(%E9%A6%99%E6%B8%AF)

陳天翺嘅《Leave The World Behind》都有上過新城個榜

wiki: https://zh.m.wikipedia.org/wiki/%E9%99%B3%E5%A4%A9%E7%BF%BA
唔上點食埋星夢啲乳鴿
同埋樓主點知Mirror係拒絕出席?
明顯講緊TVB同RTHK兩台入面只上過RTHK榜嘅得佢兩個
係港台ban咗mirror
Mirror嘅歌上唔到榜點出席
sor,我打得唔好

我意思無上tvb榜,只上港台榜都有d有份

密碼團P1X3L 都係同樣
one promise P1X3L 都係只上過RTHK榜,無上tvb榜

但one promise上過勁歌
一睇個名單 就 群星供照啦
拍多啲廣告專心做廣告從業員算啦
佢地連東南亞第一都做唔到
anson lo 成績唔錯啦
EGO, 突如其來的心跳感覺 ,Megahit 港台最高第二位

即係你話港台衰係一件事,但無ban到唔可以老作啦
edan,jer都有上榜
你反Viu未?
一樣又藍又紅剩係反TVB又唔反Viu?
江海迦 李幸倪 陳凱詠 JNYBeatz Kerryta 曾比特 ONE PROMISE 涂毓麟 P1X3L 石山街
菊梓喬 吳若希 谷婭溦 姚焯菲 胡鴻鈞 譚嘉儀
布志綸 林奕匡 陳柏宇 黃妍 葉巧琳
李靖筠 泳兒 曾樂彤
Dear Jane 張天賦
ANSONBEAN 馮允謙
安俊豪 李妍
吳業坤 鄭融
陳天翺 Hey Joe Trio JB
石詠莉
Supper Moment

得4個有興趣睇下
你咪係到鬥多鬥少囉
塔利班殺人少過ISIS
所以你支持塔利班剩係反ISIS
aga 泳兒 都想睇
林家謙冇派港台tvb拿?
林鄭夠係香港特首啦
係咪等於好有料好識野
記者會mirror唔去

post左link
睇唔慣aga 中文名
One promise
幾時食左

老作少陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞