無綫和港台明天聯手舉辦金曲頒獎典禮記者會, P1X3L 同JB意外有份, mirror 拒絕出席

408 回覆
267 Like 48 Dislike
簽左比環球
正常人都應該知道藝人大部分工作都係公司安排架啦
Even鏡被viu塞入個投票廣告佢哋自己都冇say
但係有啲人就係樂於狙擊其他藝人,然後對自己個偶像極之寬容
//1984年的韓國電視台有一個不成文的規定:一個歌手不能出現在兩個廣播公司。//

依家韓國係個節目出埋隔離台嘅節目幾分鐘都OK
仲好記得石山街上勁歌金曲比現埸觀眾屌音樂太大聲聽唔到人聲
係咪真係唔出席咖 咁要睇了
幾時?

咁顛?
石山街玩迷幻電音有啲似達明,證明以前樂壇包容性俾依家大好多!
上cctvb有撚問題? 如果你覺得上cctvb有問題
咁viutv都紅喎 咁上viutv有冇問題?
大家都紅 上cctvb就有問題? 上viutv就無問題?
無say還無say
扮黃借政治上位就另一回事
係咪港獨
點解唔係中國香港
你係咪笑死人 我有咬過?
我要幫人解釋?
家下咪問鳩你 係咪上cctvb就有問題 上viutv就無問題阿?答啦
上tvb又點 viutv咪又係紅
咁由頭到尾都係嗰啲非黑即白fans幻想,TVB係紅,所以viu係黃,人唔笑狗都吠

然後呢班非黑即白撚再去狙擊其他「唔夠黃」或者冇表態嘅人,到佢哋偶像做晒所有藍/紅野就話佢哋係被迫好無辜

從來表態嘅後果唔係人人afford得起,但係匿喺電腦後面嘅人就可以冇成本狙擊。佢哋眼中公眾人物就應該表態,而呢班匿喺電腦後面嘅人可能自己都係打緊份中資工,食住老麥寫post屌人唔夠黃
ONE PROMISE因為環球?
仆街 諗住得1,2張圖 拉極都仲有
你戇撚柒鳩?
至少我開過post幫佢地平反喎
你呢? 入黎屌人上cctvb就有問題? 上viutv就無問題?
rthk 淪落到要同cctvb 合扮
班傻閪先屌人上tvb姐
Duncan應該同曾志偉好撚friend,基本上環球今年一破冰就all in TVB

不過又要講返環球之前同TVB反面,喺Viu未成形之前都all in Viu然後得個吉。當時viu應該冇乜音樂節目,雖然環球班人成日上,但好似都係做埋啲唔多相關嘅節目,而且本身佢哋又唔係十分吸引,所以都係冇人睇

到viu自己搞起咗,又冇必要靠你班環球人,最多上下chill club,但上chill club都冇得集集上啦
唔上tvb算唔算表態?
特登拖到4月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞