無綫和港台明天聯手舉辦金曲頒獎典禮記者會, P1X3L 同JB意外有份, mirror 拒絕出席

408 回覆
267 Like 48 Dislike
又玩膠
同D 小粉紅一鳩樣你話呢樣佢就拉第二樣黎講 其實佢哋仲似五毛多D
點解無欣宜
冇去記招姐
炎明熹都無,好黃
Callstar / Rubber 呢?
據知頒獎禮將在4月舉行,和ViuTV主辦的《Chill Club推介榜年度推介21/22》同月對撼。

同月咋嘛,又無話同日
根本應該係咁,個藝人無話閪話總之唔係去到曹永廉楊明果隻都算啦,如果用最嚴格標準分黃藍,真係得返hocc果幾個你睇
今次真係無Mirror同林家謙頒獎禮
Cctvb 乞人憎純粹因為係中資?
反fake news唔該加埋反壹周刊偽造訪問屈人自己講「返工日日如是好悶、唔考試周身痕」
否則你唔係反fake news,你反tvb只不過佢同你政見不同
總之cctvb 就唔會睇
話知邊個會去啦
二汶同19死得好慘
係喎,想知佢咩心態上去
咁CC VIUTV 為咗打壓言論自由老屈人哋 黑唔黑人憎
發覺viu/mirror fans真係好虛偽同自私嘅一群人。一方面話cctvb冇人睇冇人理,鬧去頒奬禮嘅歌手,但心入面其實不知幾想mirror去掃獎。個心態係,你最好唔搞,搞就要有我,冇我其他人去就反(但反得嚟都係選擇性地反),完全輸打贏要

黃藍根本係藉口,如果關事,mirror上去理應反埋一份至啱,但到時真係去嘅話,肯定只會話「mirror勁呀,大台都要靠佢哋搶收視」,viu/鏡粉會閙佢哋上大台?唔好講笑啦

所以有時反鏡,唔係真係反班仔,而係viu/鏡粉實在太乞人憎
VIU都唔比MIRROR 去CCTVB喇
MC 親共了
睇下有咩人上 上就7
返學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞