無綫和港台明天聯手舉辦金曲頒獎典禮記者會, P1X3L 同JB意外有份, mirror 拒絕出席

408 回覆
267 Like 48 Dislike
真啊 一係就上兩邊都唔好反
一係兩邊都反
不過現實有眼睇 啲人上tvb先反
但係mc上又唔反 幾時還林二汶一個清白
點解有姚焯菲但冇炎明熹
不嬲支持上cctvb同viutv 都要死全家
條撚樣慣性精神分裂
唉 連登又要封殺上面個list D人

日日捉一個出尼批鬥
其實如果再係咁雙重標準嘅話
索性唔好再將娛樂政治化啦
個標準係只要你鐘意個藝人
就咩都得,扮睇唔到,幫佢搵藉口,被公司迫等等
真係好無謂

同埋唔比非viutv嘅歌手上cctvb好唔公平
佢哋冇viutv捧
最叻咪一年上兩次chill club
連上第二個台唱吓歌曝下光都唔比
咁以後樂壇viutv玩曬啦
903而家都變埋viutv傀儡
真係好霸道
記者會啫
求其有啲人撐下場咪算囉
出席頒獎禮既歌手一定比樓主個list多
到時又可以睇連登仔玻璃心
愈嚟愈似大陸啲小粉紅 郁啲就話要抵制
一早完全封鎖咗條傻屌 九唔搭八
[直播預告] 《香港金曲頒獎典禮2021/2022》記者會

香港電台與TVB將首度聯合舉辦《香港金曲頒獎典禮2021/2022》,星期三下午15:15分將舉行記者會宣佈詳情,大班歌手亦會一同出席,屆時TVB娛樂新聞台將現場直播。

from fb
今時今日上 tvb 音樂節目已經唔會多人識… 佢地只係用音樂去阻擊 chill club 或 viu, 睇吓勁歌攪攪吓變15分鐘就知乜事
除非拍劇或上大show

香港今時今日已經自動歸邊,電視台講黃藍係幻想,只不過viu 無咁離地啫⋯⋯ tvb 想用老本入大灣區,攪到自已離哂地..

呢個頒獎禮係做俾中央睇定香港人睇,就要到時睇吓佢點出獎項,事實上無 mirror 無 cas 無rb 無林家謙
真係無吸引力去睇
viu音樂節目好受追捧
冇mirror唔睇TVB了
其實好多人都被批鬥係偽黃,但濕爬主要死因係回應串咀
鏡 唔上無線
耳根清靜
次次一講Jace都有上班人就hang機
鏡仔先係手足唔反了
Supper未回應前已比班友屌左一年幾個回應只係班友既藉口比佢地再發大,回唔回應都會死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞