GBA pokemon究極綠寶石改版討論(4) And/iOS/PC/Web玩到

894 回覆
16 Like 15 Dislike
幻影塔係咪沙漠個塔
第七道館雙打嚟,岩崩唔係唔得,但一硬直唔到就收皮,要睇運氣
我用電蜘蛛電磁波佢隻巨金。用悪系打佢老婆。
第7最敗筆係對日月。一出就被我秒。
我打地獄mode刷滿努力值一下岩崩打殘半血唔洗賭硬直 再加上沙漠兄弟本身就雙打隊t0 打超能道館對面無大傷害招
係,但係要記得捉啱特性
另外,其實你可以試吓攜帶道具,生命寶玉/講究頭帶之類,可以補足到唔少傷害,百貨公司有得買,唔洗下下重新練過咁無癮
屌一開始玩呢隻game 個陣無咩研究
亂禁捉寵又無睇能力性格個d 而家想重新黎過
新手一問
去熱焰小徑同104公路用好釣竿都遇唔到小火龍同忍蛙?
係我太非洲定係我有啲野未做?
性格都話有得改 特性嘅話真係要重玩
有冇邊度可以睇到 咩寵配咩特性最好咁
特性胶囊
夢特就無計
想問下115 號公路 邊到有噴火龍mega 石 而家卡咗係呢度
龍頭地鼠+班吉拉要咩特性
百貨公司係邊個市,點解我好似唔見有
要點先行到去呢度 我搵咗勁耐
改哂位啦 一周目無x石 y石好似係秋葉鎮博士屋企
拔沙同沙暴
水靜市

我推呢兩隻 之後打四大天王/水道館都可以用班吉拉可以搶天氣 龍鼠可以做物攻手當然標準mode就是旦砌隊對戰隊都好易過了所以都係睇你鍾意咩寵多啲啦 刷滿努力值最重要
咁我唔知,琴晚行行下就執左噴火龍Y石
點刷努力值
暮水鎮 google搵咩叫努力值
thx
卡喺超能道館第四日,仲未過到

無研究開雙打,淨係識慢怪開場地天氣,一隻沖浪,一隻儲水;一隻地震,一隻飛行嘅我到底過唔過到?
參考下
巨鉗螳螂呢d點進,
滾動岩呢d要傳機進化又點進
小偷技 偷小磁怪金屬膜/水靜市買 比飛天螳螂携帶 飛行道館pc右下女人揀否 交換進化
https://www.youtube.com/watch?v=q2KLh0LCHSw
愛貓之人可以參考
貓老大 單挑飛行道館 (挑戰模式HARD)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞