GBA pokemon究極綠寶石改版討論(4) And/iOS/PC/Web玩到

894 回覆
16 Like 15 Dislike
卡綠隧道岩狗狗
流星瀑布卡那茲市出口草叢 摔角鷹人
好啦尤點樣倒轉部機進化,我轉夠360度試過任何角度都進唔到既
得05先要學,其他唔洗,隻怪識就自動
之後神秘之力同捉路基亞會用得着漩渦,都要學
九尾/風速狗頂住先
葉伊貝做攻手試下
咁不如玩沙漠兄弟 配抗格抗冰寵咁打無Y噴同有Y噴兩樣野黎
搵緊電蜘蛛係邊
摔角鷹人未遇到
第四天王用啟暴龍裝弱點放逆鱗/急凍鳥/貝貝龍射佢

唔好嘗試同佢地鬥快,我滿速耿鬼都要食屎
建議搵隻識催眠嘅裝1血,睇吓好唔好彩頂幾下 隔離嗰隻推龍舞 我果陣最後果關鯉魚龍推到完場
同埋打之前汁靚個努力值先
真係真係無辦法 升隻耿鬼/背背龍之類 同命1換1
再之後100lv瘋狂sm番佢哋
電電蟲係紫堇市下面草叢 1% 呢隻一定要刷+速度既性格
唔該巴打 爭隻摔角鷹人
又係1%?
點洗走 努力值?
加埋都係510 ?
修改器
食樹果

最盡510冇得多
咁盡力
唔想用修改器
個體打到邊會好刷d?
邊到多v出?
炎系道館卡關
佢隻達摩狒狒快過我全隊,比佢秒哂
捉咩寵可以輕鬆過
用水殺左盞燈,佢應該會出太陽龜。之後出吞食獸呵欠,等死。出鯉魚龍,龍舞加下雨。一串三。
我鯉魚龍慢過佢,攀瀑又秒唔到佢,咁點
吞食獸邊到捉
鷹人有排練到45
野怪經驗太少
小拳石我果隻洗坎左自爆
電蜘蛛n三頭地鼠要滿110速

電蜘蛛黏黏網
隆隆石隱形岩
三頭地鼠挖洞秒水晶燈再重踏減達摩猩猩速
之後我係用8代火主飛膝踢秒佢 你可以試下用恰雷姆得唔得 之後上大嘴鷗搶佢煤炭龜天氣
可唔可以話埋呢d寵係邊到捉,thx
又要練過了
大嘴鷗係古辰鎮上面草 要捉雨盤特性
電電蟲紫堇市下面草 膽小/爽朗性格
小拳石 地鼠 卡綠隧道 結實特性 地鼠要固執+大地石板
恰雷姆係石之洞窟 大吾山洞 不過夠唔夠力殺就唔知
係濕潤之軀先岩
又要刷特性,又要刷性格,又要升lv
痴線
唔知你咩難度 我玩最難 標準個啲可以唔咁hardcore 都得
所以要龍舞,印象中龜無雷招,所以我龍舞2次。就夠快同夠高攻。
吞食獸係單車徑下面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞