蘇格蘭數據證明 Covid-19瘟疫是完全接種疫苗者的瘟疫

197 回覆
211 Like 66 Dislike
乜你盲ga
唔知樓主聲稱數據邊到黎?
我問你既野同樓主呢個post 既數據有咩關係

我係咪同緊白卡仔講野
點解呢隻白卡仔柒左仲可以咁撚惡

真係夠厚面皮
你條柒頭唔知樓主用緊乜野數據你又走去on99 defend 樓主
點知變左補刀
白卡仔up 乜鳩野

我幾時有defend 樓主

打稻草人打到你咁戇鳩
唔緊要,總之就樓主勁慘無端端被你割撚左
係 你而家先知
你終於有個正常少少既回覆

咁你答得未
痞撚線同白卡仔溝通要五六個回覆先入到正題
攰到
你既問題就係心裏面已經有結果先再揾data support
冇data support 就話堆data 唔可信
英國數據一路有mon住 adverse reaction after vaccine
你可以refer 下面條link
https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirus-vaccine-summary-of-yellow-card-reporting
屌你老味
前面幾個回覆知到我意思係質疑d 數據可信性

又拎返埋官方數據出黎
真傻定假白卡
https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/part-2-canada-covid-care-alliance-analysis-shows-pfizers-vaccination-kids-risk-no-benefit-pfizer-acknowledges-will-cause-myocarditis-children-video/
Part 2: Canada COVID Care Alliance Analysis Shows Pfizer’s Vaccination for Kids is ‘ALL RISK’ and No Benefit – Pfizer Acknowledges it Will Cause Myocarditis in Children (VIDEO)

Damning Report: Canadian COVID Care Alliance Explains Why Pfizer Shots Can Do More Harm Than Good (VIDEO)
https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/must-watch-canadian-covid-care-alliance-explains-pfizer-shots-can-harm-good/
冇source知你係廢
得鳩噏認為自己係專家啱哂
但係D圖表都寫明...."In Scoland".....即係唔係全英國既數據啦...?!?!
即係證明支針無鳩用囉
打完照重症

反而唔打就冇重症
連登仔後生 未撚聽過好多年前已經有人話

世上最不可信既3樣野
1. 英國研究
2. 中國製造
3. 台灣報導
小心啲毒苗撚又話你fake news、偽科學呀
中完武漢病毒再中
打1針再中武漢病毒
打2針又中武漢病毒
然後又發現新變種武漢病毒
打針既效果太短 效果又唔算高 而風險係持續增加(疫苗副作用)
自求多福
最保險似係4興,外父外母打完都仲正正常常
打4興咪又照樣死
鄰國大把打完患白血病
最保險係乜針都唔打
蘇格蘭研究
勁好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞