蘇格蘭數據證明 Covid-19瘟疫是完全接種疫苗者的瘟疫

197 回覆
211 Like 66 Dislike
苗撚 : probability ar
我都唔覺得疫苗特別有用
但你拎1/10000黎做例子會否太無說服力
可以見到soon仔
用1對0 黎比較兩邊真係統計學高手
好過猿生話冇打針就要過身嘅
事實Omicron 係冇打針既重症率都好低

咁我點解要打針呀。屌你老母
打針可以多次機會抽副作用
啲苗撚快撚啲仆街死,明明戴口罩先係防疫重點,個撚個話just a flu打左針就神功護體唔洗戴口罩周街噴口水,呢啲先係物競天擇,由頭到尾Apex predator都係戴口罩嘅人
唔打咪唔打
但當全世界都要有 vaccine passport 唔知反苗可以支持到幾耐
你出街食飯戴口罩食?
咁你咪打飽佢。我都唔知你支持到打幾多針就真
疫苗印花卡
禁錯 推
https://tw.aboluowang.com/2022/0102/1690718.html?utm_source=dable

都幾出名下嘅法輪功網
乜鳩 家在美國放眼世界魂系中華
19年就話維尼跌出核心 22年繼續跌
跌到人地永續
得你以為係啲咩見得人嘅source
個wiki都分分鐘係班友自己edit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞